بخشش
هموطن سلام , يكشنبه 24 مهر 1384 - ساعت 22:42

پسر 20 ساله‌ای که به جرم کشتن زن‌ همسایه به اشد مجازات محکوم شده بود، با گذشت اولیای دم از خونخواهی، لبخند دوباره‌ای به زندگی زد.

 

پسر 20 ساله‌ای که به جرم کشتن زن‌ همسایه به اشد مجازات محکوم شده بود، با گذشت اولیای دم از خونخواهی، لبخند دوباره‌ای به زندگی زد.
به گزارش خبرنگار ما زن میانسالی به نام میمنت که در خیابان‌ خسروی تهران زندگی می‌‌کرد، روز دوم شهریور 82 ،قربانی نقشه خونین حمیدرضا پسر 20 ساله همسایه شد. این پسر معتاد که برای تهیه مواد افیونی، زن میانسال را خفه و دارایی‌اش را غارت کرد، خیلی زود با تلاش پلیس دایره 10 جنایی آگاهی تهران دستگیر و در شعبه 71 دادگاه کیفری به قصاص محکوم شد، اما اولیای دم سرانجام با پیگیری مسئولان شورای صلح و سازش دادسرا از خونخواهی گذشت کردند و به این ترتیب سایه مرگ از سر حمیدرضا کنار رفت.
وی دیروز به لحاظ جنبه عمومی جرم به 5/5 سال زندان و 74 ضربه شلاق محکوم شد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news46713.html