فقط می‏خواستم از خودم دفاع کنم
هموطن سلام , يكشنبه 8 آبان 1384 - ساعت 22:36

با اعلام رضایت اولیای دم مقتول، پسر جوانی را که مدعی است برای دفاع از خود مرتکب به قتل شده است، از مرگ نجات داد.

 

به گزارش خبرنگار ما، در جلسه محاکمه این جوان که در شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد، ابتدا رضوانفر نماینده دادستان به طرح کیفرخواست پرداخت و گفت: در تاریخ6 اسفندماه سال گذشته، ماموران کلانتری اسلامشهر باخبر شدند مردی 33ساله به نام حسن به خاطر اصابت ضربه چاقو، جان خود را از دست داده است. آنها بلافاصله در محل حاضر و با جسد بی‏جان حسن رو به رو شدند، ماموران بلافاصله حامد- پسرجوانی که حسن را با چاقو زده بود- دستگیر کردند.
متهم در بازجویی‏ها گفت: من و حسن در ترمینال غرب با هم آشنایی پیدا کردیم و از آنجایی که جایی برای ماندن نداشتم، پیشنهاد حسن را برای زندگی با او پذیرفتم، آشنایی ما 2 روز بیشتر طول نکشید. شب حادثه حسن با چاقو مرا تهدید کرد و خواست مرا مورد آزار و اذیت قرار دهد، من هم چاقو برداشتم و او را زدم بعد هم دستگیر شدم. رضوانفر ادامه داد: تحقیقات ماموران و بازپرس پرونده نشان داد که این قتل با انگیزه فساد اخلاقی بوده و اعترافات متهم درست است بنابراین باتوجه به اظهارات اولیای دم و موارد قانونی مندرج در کیفرخواست، تقاضای صدور حکم قانونی را دارم.
پس از اظهارات نماینده دادستان، پدر مقتول در جایگاه قرار گرفت و گفت: من در ابتدای ماجرا علیه متهم شکایت کردم و تقاضای قصاص حامد قاتل فرزندم را داشتم، اما حالا متوجه شدم با قصاص او پسرم زنده نمی‏شود و به همین دلیل اعلام رضایت می‏کنم.
در ادامه جلسه دادگاه به دستور دادرس شعبه، حامد - جوان 19ساله - در جایگاه قرار گرفت و از خود دفاع کرد. او گفت: 3 روز قبل از حادثه در ترمینال غرب با حسن آشنا شدم، من به خاطر اختلافی که با خانواده‏ام داشتم از کنگاور به تهران آمدم، ماجرای زندگی‏ام را که برای حسن گفتم، او با من ابراز همدردی کرد و گفت او نیز به خاطر اختلافی که با خانواده‏اش داشته از آنها جدا شده و به تهران آمده است و اکنون یک خانه مجردی دارد و تنها زندگی می‏کند. حسن به من گفت من نیز می‏توانم با وی زندگی کنم، من هم قبول کردم 2 شب در خانه او ماندم و در همین مدت کوتاه کاری پیدا کردم که به من جا و مکان هم می‏دادند، این موضوع را به حسن گفتم و قرار بود از فردای آن روز از خانه او بروم. حسن داشت فیلم مبتذل نگاه می‏کرد، یکدفعه رو به من کرد و گفت: تو هیچ جا نمی‏روی و حق نداری مرا تنهابگذاری اول فکر کردم احساس تنهایی می‏کند به همین خاطر هم نمی‏خواهد من بروم، اما یکدفعه بلند شد و رفت چاقویی آورد و آن را زیر گلوی من گذاشت. برای این که او را آرام کنم قبول کردم نزد وی بمانم، چاقو را که برداشت آرامش کردم و از کارش پشیمان شد. اما 5 دقیقه بعد دوباره به سراغم آمد. من این بار نتوانستم تحمل کنم، او را به اطراف پرت می‏کردم. وقتی حریفش نشدم چاقویی که در یخچال گذاشته بود برداشتم و ضربه‏ای به او زدم. حسن یکدفعه نعره کشید. او در را هم بسته بود تا من نتوانم فرار کنم. از وی پرسیدم کلید کجاست، اما نتواست حرف بزند من می‏خواستم او را به بیمارستان برسانم، چشمم به شلوارش افتاد وجیب‏هایش را گشتم و کلید را پیدا کردم، در را که باز کردم دیدم مرد صاحبخانه به اتفاق ماموران پشت در هستند. حامد در آخرین دفاعیاتش گفت: من قصد به قتل رساندن حسن را نداشتم، اما او تمام راه‏های فرار را بر من بسته و حتی در را هم قفل کرده بود تا نتوانم فرار کنم و در واقع من به خاطر دفاع از خودم مرتکب قتل شدم.
پس از اظهارات متهم به قتل، یاورزاده وکیل مدافع تسخیری وی در جایگاه قرار گرفت و گفت: کاری که حامد انجام داده از موارد دفاع مشروع است چرا که او هیچ راه فراری نداشته و مقتول نیز او را با چاقو تهدیدکرده بود. بنابراین خواستار تبرئه موکلم هستم. بنابراین گزارش پس از پایان دادگاه مظفری، سلیمانی، کوه کمره‏ای، شریفی و افتخاری 5 قاضی رسیدگی کننده به این پرونده برای صدور رای وارد شور شدند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news47491.html