مايلي كهن: چرا عليه كادرفني موضع گيري کنيم؟!
هموطن سلام , چهارشنبه 25 آبان 1384 - ساعت 23:58

محمد مايلي كهن موافق رفتن پروین نیست: چرا همه فكر مي كنند بايد عليه كادرفني موضع گيري کنيم!

 

محمد مايلي كهن موافق رفتن پروین نیست: «چرا همه فكر مي كنند بايد عليه كادرفني موضع گيري کنيم. كادرفني در حال انجام وظايف خود هستند و تيم را هدايت مي كنند. در وهله اول مشكلي كه بيش از حد حل آن براي ما اهميتي اساسي دارد، مشكل مالي پرسپوليس است و طبعا سياست‏هاي كلي اعضاي فعلي هيات مديره بر اساس برنامه‏هاي خاصي قرار خواهد داشت. هيات مديره فعلي از لحاظ توان فني، اجتماعي و سياسي در حدي است كه از انجام امور محوله برآيد.»
مايلي كهن در خصوص احتمال تغيير كادرفني تصريح كرد: «شخصا در هر تيمي كه به عنوان سرمربي كار كرده ام سند آن را به نام من نزده اند و براي يك مربي ممكن است هر لحظه حالتي خاص به وجود آيد، مطمئنا يك مربي بايد عملكردش به نحوي باشد كه تا سالها حضور خود را در يك تيم بيمه کند. در حال حاضر كادرفني كار خود را انجام مي دهد، منتهي ممكن است در بعضي جاها اختلافاتي وجود داشته باشد كه سعي مي كنيم با مشاوره و تبادل نظر آنها را برطرف کنيم.»
عضو هيات مديره پرسپوليس استنباط‏هايي كه از بيرون در خصوص احتمال انتخاب مديرعاملي او به عمل مي‏آيد، اذعان داشت:«من نمي توانم نظر شخصي ام را در اين خصوص بگويم و براي خودم تصميم گيري کنم. آن چيزي كه در اين بين مهم است نظرات جمعي است. پيش از جلسه نكته اي بين اعضا وجود ندارد و آنها با صحبتي را با يكديگر هماهنگ نمي سازند.»




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news48157.html