اکبر عبدی با مشهدی عباد در تئاتر شهر
هموطن , يكشنبه 4 دي 1384 - ساعت 16:29

اكبر عبدي سال آينده نمايش مشهدي عباد را كارگرداني مي‎كند.

 

مشهدي عباد نمايش موزيكالي است كه به 2 زبان آذري و فارسي به شكل توامان اجرا خواهد شد؛ اين در حالي است كه طرح اين نمايش توسط عبدي چندي پيش به مديريت تئاتر شهر ارائه شده بود كه مورد موافقت نيز قرار گرفته بود كه طي آن قرار است اين نمايش در صورت فراهم آمدن امكانات دريكي از تالارهاي اين مجموعه روي صحنه برود.
"عبدي" قرار بود امسال در نمايشنامه تئاتر بي‎حيوان به كارگرداني محمود عزيزي بازي كند، اما از انجام اين كار منصرف شد.
وي دليل انصراف خود را از بازي در اين نمايش گفت: به نظر من كمدي كه در اين نمايشنامه وجود داشت به دليل فضاي اروپايي و غربي كه درآن حكمفرما بود آنچنان نمي‎توانست با مخاطب ايراني ارتباط برقرار كند بنابراين در حالي كه بيش از 10 جلسه تمرين براي اجراي اين نمايش داشتم، از بازي در آن منصرف شدم.
عبدي با اعلام اين كه ديگر قصد حضور در سريال هاي 90 قسمتي را ندارد، خاطر نشان كرد: تمامي اين سريال ها با مشكل كمبود سوژه رو‎به‎رو مي‎شوند من قرار بود در سريال زير آسمان شهر در 60 قسمت بازي كنم، اما در38 قسمت بيشتر بازي نكردم و از مردم هم عذرخواهي كردم.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news50803.html