پيشرفت 75 درصدی ساخت پالايشگاه گاز ايلام
هموطن سلام , يكشنبه 11 دي 1384 - ساعت 18:19

مديرعامل شرکت پالايش گاز ايلام ازپيشرفت بيش از 75 درصدي ساخت اين پالايشگاه خبرداد.

 

مهندس منوچهر طاهري با بيان اين مطلب افزود: هم اکنون، 17 هزار تن ازمجموع 20 هزارتن تاسيسات پالايشگاه شامل برجها، مبدل‌ها، بويلرها و ژنراتورها وارد سايت شده است كه برخي ازاين تاسيسات مثل بويلرها نصب شده است و بعضي مانند ژنراتورها درحال نصب هستند.
وي اظهارداشت: جوشکاري لوله‌ها نيز که 250 هزار قطر-اينچ است، ازيک ماه پيش آغاز شده است و کار با روند خوبي ادامه دارد. مهندس طاهري با اشاره به اين که پالايشگاه حلقه وسط از يک طرح کلي تر است، گفت:طرح احداث پالايشگاه ايلام و بهره برداري از آن درگير با 2 طرح جمع آوري گازهاي تنگه بيجار و احداث خطوط انتقال گازي است.
مديرعامل شرکت پالايش گاز ايلام تصريح کرد: با توجه به اعلام مجريان طرح جمع آوري گازهاي ميدان گازي "تنگه بيجار" درارديبهشت ماه سال آينده اين آمادگي وجود دارد که گاز به پالايشگاه تحويل داده شود. دراين صورت ما نيز می‌توانيم گازتصفيه شده را به حلقه نهايي که خطوط انتقال است، تحويل دهيم.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news51593.html