معامله 150 ميليارد فلز در بورس
هموطن سلام , يكشنبه 25 دي 1384 - ساعت 19:02

ديروز در بورس فلزات تهران، جمعا ‌١٩ هزار و ‌٢٠ تن انواع فولاد، آلومينيوم و مس به ارزش ‌١٥٠ ميليارد و ‌٦٩٨ ميليون و ‌٤٦٠ هزار ريال داد و ستد شد.

 

تالار اين بورس در روز يكشنبه شاهد جمعا ‌٢٦ هزار و ‌٤٨٠ تن عرضه و در مقابل ‌٦٠ هزار و ‌٤٤٠ تن تقاضا بود.
به گزارش اداره اطلاع‌رساني و روابط عمومي سازمان كارگزاران بورس فلزات تهران، در روز يكشنبه در گروه فولاد در ‌٩ رينگ معاملاتي جداگانه مقدار ‌١٧ هزار و ‌٧٠٠ تن انواع محصولات فولادي به ارزش ‌٩٢ ميليارد و ‌٨٤٢ ميليون و ‌٧٤٠ هزار ريال به صورت نقد و سلف معامله شد كه از نظر حجم و ارزش به ترتيب ‌06/93 و ‌61/61 درصد از كل بازار را به خود اختصاص داد.
همچنين در اين روز يك هزار و ‌٣٠٠ تن مس مفتول، اسلب و كاتد به ارزش ‌٥٧ ميليارد و ‌٤٣٥ ميليون و ‌٧٢٠ هزار ريال در چهار رينگ معاملاتي به صورت نقدي داد و ستد شد كه از نظر وزن و ارزش به ترتيب ‌83/6 و ‌11/38 درصد از كل بازار را در به خود اختصاص داد.
براساس اين گزارش در جلسه معاملاتي روز يكشنبه ‌٢٠ تن شمش تي‌بار EC-1350 آلومينيومي به ارزش ‌٤٢٠ ميليون ريال به صورت نقد داد و ستد شد كه از نظر وزن و ارزش به ترتيب ‌١١/٠ و ‌٢٨/٠ درصد از كل بازار را به خود اختصاص داد. در اين روز در گروه محصولات روي هيچ‌گونه عرضه‌اي صورت نگرفت.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news52805.html