نیکول کیدمن و راسل کرو بالاخره به هم رسیدند
hollywood , چهارشنبه 5 بهمن 1384 - ساعت 18:02

کرو هم اکنون در سیدنی زندگی می‌کند و از این که مکان فیلمبرداری این اثر امکان به سر بردن او در کنار همسر باردارش را می‌دهد بسیار خوشحال است.

 

هموطن آنلاین – راسل کرو و نیکول کیدمن دوستان بسیار صمیمی و قدیمی بالاخره به آرزوی خود رسیدند. این دو قرار است در فیلمی به کارگردانی بازلرمن که در ماه ژوئن ضبط آن در استرالیا آغاز می‌شود شرکت کنند.
این هنرپیشگان برنده اسکار تصمیم دارند با درخشش خود در این فیلم، شکست فیلم "اکالیپتوس" که فیلم‌نامه‌ای ضعیف داشت را جبران کنند.
کرو می‌گوید:" این فیلم به دهه 30 و 40 تعلق دارد و عشق آن با اسب سواری معنی پیدا می‌کند."
من، باز و نیکول در مورد این فیلم با هم بسیار صحبت کردیم و متوجه شدیم این پروژه همان چیزی است که من و نیکول مدت‌ها آرزوی آن را داشتیم.
نکته خوب ماجرا ضبط شش ماهه این فیلم در استرالیا می‌باشد. کرو هم اکنون در سیدنی زندگی می‌کند و از این که مکان فیلمبرداری این اثر امکان به سر بردن او در کنار همسر باردارش را می‌دهد بسیار خوشحال است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news53633.html