سردسته شبکه آدم‌ربایان، جاعل حرفه‌ای ویزا بود
هموطن سلام , دوشنبه 17 بهمن 1384 - ساعت 23:32

مردی که به جرم آدم‌ربایی و باجگیری تحت تعقیب پلیس تهران بزرگ بود سرکرده شبکه حرفه‌ای جعل ویزا از آب درآمد و دستگیر شد.

 

مردی که به جرم آدم‌ربایی و باجگیری تحت تعقیب پلیس تهران بزرگ بود سرکرده شبکه حرفه‌ای جعل ویزا از آب درآمد و دستگیر شد.
ماجرا از این قرار است که روز 31 دی ماه سال جاری مردی به نام حمید ـ الف به اداره آگاهی مرکز رفت و مدعی شد چند مرد ناشناس با تهدید به مرگ وی را در میدان ونک ربودند و پس از انتقال به یک گاوداری در اطراف ورامین با شکنجه او یک قطعه چک 50 میلیون ریالی از وی گرفتند.
شاکی افزود: آدم ربایان که به خواسته خود رسیده بودند مرا نیمه شب در میدان آزادی تهران رها کردند و گریختند.
کارآگاهان دایره یک آگاهی پس از طرح این شکایت به چهره نگاری رایانه‌ای متهمان پرداختند و در این بین یک مرد سابقه‌دار به نام امیر حسین - ط که به جرم جعل روادید و کلاهبرداری دستگیر شده به عنوان آدم‌ربا شد.
به این ترتیب پلیس از حمید خواست با امیرحسین قرار ساختگی بگذارد، اما متهم که از ماجرا باخبر شده بود هر بار از حضور در محل ملاقات سرباز زد. از سوی دیگر افسران تجسس برای به دام انداختن امیرحسین به سراغ یکی از مشتریانش که قراربود برایش روادید اروپا بگیرد رفتند و پی بردند روی جواز ورود او به قاره سبز و گذرنامه بر چسب تقلبی خورده است.
با افشای این مسئله مسیر رسیدگی به پرونده وارد مرحله تازه‌ای شد و سرانجام کلاهبردار حرفه‌ای با 2 نفر از همدستانش به نام‌های بابک – ش، مجتبی – خ در جنب آباد به محاصره پلیس در آمدند و بازداشت شدند. اعضای این شکبه جعل، کلاهبرداری و آدم ربایی طی بازجویی‌ها به سر کیسه کردن حمید الف و سایر جرایم خود اعتراف کردند و با قرارهای سنگین روانه بازداشتگاه شدند هم اکنون تحقیقات جامع تر درباره پرونده ادامه دارد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news54870.html