میلانی تازه‌ترین ساخته‌اش را کلید می‌زند
هموطن , شنبه 22 بهمن 1384 - ساعت 14:19

فیلمبرداری جدید ترین ساخته تهمینه میلانی به نام "دروغ می‌گویم پس می‌ترسم" از اوایل اسفند ماه آغاز خواهد شد.

 

تهمینه میلانی، کارگردان فیلم سینمایی "دروغ می‌گویم پس می‌ترسم"، در گفت و گو با ایسکانیوز، گفت: داستان فیلم درباره فرزندانی است که به دلیل شرایط پیش آمده توسط والدین خود مجبور به دروغ گفتن می‌شوند و .... که اگر هرچه زودتر شرایط فراهم شود فیلمبرداری آن را از اوایل اسفند ماه آغاز خواهیم کرد.
میلانی درباره اسامی بازیگران اثر خود افزود: در حال حاضر حضور مهناز افشار و ماه‌چهره خلیلی در این فیلم قطعی شده است.
تهیه کنندگی آن را نیز مانند دیگر آثارم، محمد نیک بین، بر عهده دارد.
میلانی درباره نمایش جدیدترین ساخته خود تصریح کرد: فیلم سینمایی "آتش بس" سال 85 در سینماهای کشور به نمایش درخواهد آمد.
میلانی در تازه‌ترین ساخته‌هایش از بازیگران متفاوتی دعوت به همکاری می‌کند در حالی که تا چند سال پیش پای ثابت فیلم‌های او نیکی کریمی بود.
این 2 بعد از اختلاف سر دستمزد در زن زیادی از هم جدا شدند و چند سالی است که دیگر نیکی کریمی هم خود پا به عرصه کارگردانی گذاشته است و بزودی دومین فیلمش را با عنوان گریز کلید خواهد زد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news54894.html