از مارادونا تا محرومیت هواداران آژاکس!
هموطن سلام , شنبه 22 بهمن 1384 - ساعت 18:22

دیگو مارادونا در سانحه برخورد اتومبیل خود با باجه تلفن آسیب ندیده است.
اسطوره فوتبال آرژانتین به پرسش خبرنگاران درباره این سانحه رانندگی پاسخ نداد...

 



مارادونا آسیب ندید
دیگو مارادونا در سانحه برخورد اتومبیل خود با باجه تلفن آسیب ندیده است. اسطوره فوتبال آرژانتین به پرسش خبرنگاران درباره این سانحه رانندگی پاسخ نداد، اما یک شاهد صحنه تصادف گفت که اتومبیل مارادونا از چراغ قرمز رد شد. کنترلش را از دست داد و به باجه تلفن برخورد کرد.

آیلتون و 8 هفته دوری
آیلتون بازیکن برزیلی تازه وارد هامبورگ 6 تا 8 هفته دور از میدان خواهد بود. اشتفان باینلیش هم دیگر بازیکن این باشگاه است که از ترکیب اصلی کنار گذاشته شده است.
پس از آسیب دیدگی آیلتون در دیدار برابر هانوفر او در بیمارستان اپن دورف زیر تیغ جراحی رفت. این تنها سومین بازی آیلتون برای هامبورگ بود. به گفته پزشکان جراحی با موفقیت انجام شد و آیلتون 6 تا 8 هفته برای بازگشت به زمان نیاز دارد. او در برخورد با بالیچ بازیکن هانوفر در دقیقه 29 آسیب دید و دچار این آسیب دیدگی شد.

عربستان روبه‌روی ایتالیا و فرانسه
مارکوس پاگوئتا درباره برنامه‌های تدارکاتی تیم ملی فوتبال عربستان تصریح کرد: «خوشبختانه مسئولان فدراسیون فوتبال عربستان تلاش خوبی را برای برگزاری دیدارهای دوستانه انجام می‌دهند، اما من تمایل دارم که با تیم‌های ملی فرانسه و ایتالیا بازی کنیم».
تیم ملی عربستان سعودی از جمله تیم‌های راه یافته به مسابقات جام جهانی 2006 است و در همین زمینه و برای کسب آمادگی هر چه بیشتر در صدد برگزاری دیدارهای دوستانه با تیم‌های ملی بزرگ جهان است.
بنا بر توافق مسئولان فوتبال پرتغال و عربستان هر 2 تیم در روز دهم اسفند در دیداری دوستانه با یکدیگر مصاف خواهند کرد. سرمربی عربستان در اینباره گفت: «در برابر پرتغال با تمامی بازیکنان اصلی خود بازی خواهیم کرد چرا که مسابقه مهمی را پیش رو داریم».
وی افزود: «البته برای آمادگی مطلوب باید با تیم‌ها بزرگتری همانند تیم‌های ملی ایتالیا و فرانسه بازی کنیم، در ضمن تیم‌های بلوک شرق اروپایی نیز مدنظر ما هستند».

شوچنکو، برای همیشه با میلان
آندری شوچنکو که به تازگی دومین گلزن برتر تمام دوران میلان نام گرفت تصمیم دارد برای همیشه با قرمز و سیاه‌پوشان بماند.
مهاجم اکراین با 2 گلی که در بازی چهارشنبه گذشته میلان برابر ترویسو زد، شمار گل‌هایش را به 165 رساند: «نام گرفتن به عنوان دومین گلزن برتر میلان، افتخاری عالی و خاطره‌انگیزه است. می‌خواهم برای همیشه در این باشگاه بمانم گل‌هایی که در لیگ قهرمانان اروپا برابر منچستر یونایتد در الدترافورد، پورتو در مونته‌کارلو و برابر رم در کوپا ایتالیای 2004 زدم را هرگز فراموش نمی‌کنم، اما از نظر من بهترین گل‌ها آنهایی هستند که شما را به قهرمانی یا یک جام برسانند.»
شوچنکو از زمان جدایی‌اش از دیناموکیف در تابستان 1999، برای میلان 122 گل در سری A زده است. گانر نوردال بازیکن سالهای دور سوئد، با 221 گلی که از 1948 تا 1956 زد، گلزن نخست تمام دوران مردان سن سیرو است.

محرومیت هواداران آژاکس
شهردار شهر لاهه هلند، هواداران تیم فوتبال آژاکس آمستردام را به دلیل حمله به هواداران تیم آدو دن هاگ و زخمی کردن 5 نفر از آنان، از تماشای دیدار 2 تیم در روز یکشنبه محروم کرد.
"ویم دیتمن" گفت: «هواداران تیم آژاکس روز یکشنبه حق ورود به ورزشگاه زویدر پارک را ندارند و تدابیر شدیدتری برای مبارزه با آشوبگران اتخاذ خواهد شد».
"یان فان دن براک" سخنگوی پلیس شهر آمستردام هلند اعلام کرد: «گروهی از هواداران تیم آژاکس به ساختمانی در نزدیکی زویدرپارک هجوم بردند و به هواداران تیم فوتبال دن هاگ که آنجا بودند، حمله کردند».
به گفته وی " 5 نفر مجروح شدند که یکی از آنان با ضربات چاقو زخمی شده بود و بعد از معالجه از بیمارستان مرخص شد." پس از این حادثه، پلیس خیابان‌ها اطراف این ورزشگاه را مسدود کرد و 10 ‪ نفر از هواداران آشوبگر تیم آمستردام را دستگیر نمود.

سوریان بهترین فرنگی کار 55 کیلو
فدراسیون کشتی آمریکا آخرین رنکینگ کشتی گیران آزاد و فرنگی کار دنیا را با بهره از نظرات خبرنگاران خود در سراسر دنیا منتشر کرد که بر اساس آن حمید سوریان بهترین فرنگی کار جهان در وزن 55 کیلوگرم بود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news54930.html