سارقان برای دستبرد به بانک تونل حفر کردند
هموطن سلام , دوشنبه 24 بهمن 1384 - ساعت 20:28

2 سارق که با طراحی یک نقشه حرفه‌ای و حساب شده قصد داشتند به بانک ملت شعبه هشتگرد دستبرد بزنند با حضور به موقع پلیس دستگیر شدند.

 

2 سارق که با طراحی یک نقشه حرفه‌ای و حساب شده قصد داشتند به بانک ملت شعبه هشتگرد دستبرد بزنند با حضور به موقع پلیس دستگیر شدند.
ماجرا از این قرار است که ساعت 20 روز جمعه فردی با پلیس 110 تماس گرفت و از حضور مشکوک 2 مرد ناشناس در بانک ملت شعبه هشتگرد خبر داد.
پس از این تماس بلافاصله گروهی از ماموران بلافاصله به محل موردنظر رفتند و هر 2 مرد ناشناس را دستگیر و به کلانتری منتقل کردند.
به این ترتیب 2 مرد تحت بازجویی قرار گرفتند و در اظهاراتشان به طراحی نقشه دستبرد به بانک اعتراف کردند.
یکی از متهمان که کارمند اخراجی همین بانک بود به ماموران گفت: «پس از آن که به خاطر برخی مسائل از بانک اخراج شدم از لحاظ مالی در تنگنا قرار گرفتم برای همین به فکر سرقت افتادم و موضوع را با دوستم در میان گذاشتم و وی پذیرفت با من همدستی کند».
این مرد افزود: «من قبلا در همین شعبه بانک ملت کار می‌کردم و با موقعیت آن کاملا آشنا بودم برای همین طراحی نقشه سرقت را برعهده گرفتم و قرار شد دزدی را روز جمعه انجام دهیم چون چند روز قبل و روز بعدش تعطیل و آن روز قطعا خیابان‌ها خلوت بود و از طرفی اگر ما موفق به دزدی می‌شدیم تا روز یکشنبه هیچکس متوجه ماجرا نمی‌شد و ما در این مدت فرصت داشتیم تمام سرنخ‌ها را از بین ببریم و فرار کنیم».
کارمند اخراجی بانک در ادامه اظهاراتش گفت: سرانجام روز جمعه از در پشتی بانک وارد شعبه شدیم و از آنجا که من مطمئن بودم در خزانه بانک مقداری زیادی تراول چک و پول است نقشه ام را این طور طراحی کردم که پس از حضور در شعبه در آنجا یک تونل زیرزمینی حفر کنیم و از زیر خزانه بیرون بیاییم و آنجا را خالی کنیم. ما تمام وسایل و ابزار لازم برای این کار را با خود برده بودیم و از طرفی چون پشت پیشخوان پنهان شده و کار حفر تونل را در آنجا انجام می‌دادیم تصور نمی‌کردم مشکل خاصی پیش بیاید، اما در حین این که ما در حال کندن تونل خود بودیم ظاهرا یکی از اهالی محل ما را دیده و موضوع را به پلیس 110 اطلاع داده بود و ما از این ماجرا خبر نداشتیم و در شرایطی دستگیر شدیم که همچنان مشغول اجرای نقشه‌مان بودیم».
این مرد افزود: «مشکل مالی مرا وادار کرد نقشه سرقت از بانک را طراحی کنم و آن را به مرحله اجرا بگذارم اگر می‌توانستم شغل مناسبی برای خودم پیدا کنم و درآمد خوبی داشته باشم هرگز به چنین کاری روی نمی‌آوردم».
بنابر این گزارش تحقیقات از 2 متهم این پرونده همچنان ادامه دارد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news55174.html