«کوسه» به عزای نویسنده‌اش نشست
hollywood , چهارشنبه 26 بهمن 1384 - ساعت 18:51

پیتر همواره به همه می‌گفت این کتاب تنها یک داستان خیالی است و دلیلی ندارد که مردم از کوسه‌ها بترسند و به جان آنها بیافتند.

 

هموطن آنلاین ـ پیتر بنچلی نویسنده فیلم «کوسه» در سن 65 سالگی در منزل خود در پرینستون، نیوجرسی، درگذشت.
این نویسنده که رمان پرفروش سال 1974 وی به دست استیون اسپیلبرگ تبدیل به فیلمی جنجالی شد، به علت ناراحتی ریوی جان باخت.
برخلاف رمان وی که وحشت هزاران نفر را از کوسه‌ها برانگیخت این نویسنده عاشق مخلوقات دریایی و یکی از علاقه‌مندان به کوسه‌ها بود.
وندی بیوه پیتر می‌گوید:" اسپیلبرگ در به تصویر کشیدن رمان همسرم شاهکار آفرید. پیتر از نتیجه کار بسیار راضی بود.
"پیتر همواره به همه می‌گفت این کتاب تنها یک داستان خیالی است و دلیلی ندارد که مردم از کوسه‌ها بترسند و به جان آنها بیافتند."
از بنچلی 3 فرزند و 5 نوه در کنار همسرش با جا مانده‌اند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news55377.html