برگزاری مراسم اسکار با تدابیر شدید امنیتی
هموطن , جمعه 28 بهمن 1384 - ساعت 17:24

اینک بهشت باید برای به دست آوردن اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان با چهار فیلم دیگر رقابت کند.

 

حضور یک فیلم فلسطینی در میان نامزدهای اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان، مقام‌های امنیتی امریکا را بر آن داشته تا تدابیر امنیتی شدیدتری را برای برگزاری مراسم اسکار در لس آنجلس در نظر بگیرند.
"اینک بهشت" که داستان حمله انتحاری 2 دوست فلسطینی را به اهداف رژیم صهیونیستی روایت می‌کند، از مدتی پیش جنجال‌های فراوانی را در محافل اسرائیلی برانگیخته و دامنه این جنجال‌ها به کداک تیه‌تر، محل برگزاری مراسم اهدای جوایز اسکار 2006، هم رسیده است. یکی از مقام‌های ارشد پلیس فدرال ایالات متحده FBI اعلام کرده احتمال اقدام به عملیات تروریستی در شب برگزاری مراسم اسکار در پنجم مارس "به شدت بالاست".
لورا امیلر، سخنگوی FBI، هم در همین مورد گفت: "پلیس فدرال هنوز هیچ تهدید تروریستی مبنی بر اقدام در شب اهدای جوایز اسکار دریافت نکرده، اما اقدام‌های امنیتی را در آن شب به حداکثر خواهد رساند." مسئول اصلی تأمین امنیت مراسم اسکار پلیس لس آنجلس است، اما اگر محل برگزاری مراسم با تهدید جدی مواجه شود، پلیس فدرال بلافاصله دخالت وارد ماجرا می‌شود.
صهیونیست‌های افراطی از مدتی پیش با جار و جنجال سعی کرده‌اند آکادمی علوم و هنرهای سینمای امریکا را متقاعد به پس گرفتن نامزدی اسکار "اینک بهشت" هانی ابواسد در رشته بهترین فیلم خارجی کنند، اما آکادمی اسکار در یکی دو روز اخیر این جار و جنجال‌ها را سیاسی دانسته و اعلام کرده هرگز و تحت هیچ شرایطی از تصمیم خود صرف نظر نخواهد کرد. "اینک بهشت" که نخستین نماینده سینمای فلسطین در تاریخ اسکار است، باید برای به دست آوردن اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان با چهار فیلم دیگر رقابت کند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news55462.html