آغاز به کار دومین کنفرانس مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICTM) از روز دوشنبه در تهران
هموطن , شنبه 29 بهمن 1384 - ساعت 17:17

دومین کنفرانس مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICTM) اول و دوم اسفند ماه در سالن همایش‌های هتل المپیک برپا خواهد شد.

 

خبر گزاری سلام- با هدف توسعه و ترویج فرهنگ تحقیق و پژوهش در زمینه مباحث مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات، "دومین کنفرانس مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICTM)" اول و دوم اسفند ماه در سالن همایش‌های هتل المپیک برپا خواهد شد.
مهندس مهرداد شرافت، دبیر اجرایی دومین کنفرانس بین‌المللی فناوری اطلاعات و ارتباطات با اعلام این خبر گفت: با توجه به توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی در زمینه مدیریت فناوری اطلاعات، معرفی این توانمندی‌ها در بین نمایندگان خارج کشور شرکت کننده در این کنفرانس، از دیگر اهداف برپایی کنفرانس مذکور است.
وی با اشاره به این که معرفی آخرین دستاوردهای تحقیقاتی و کاربردی و تبادل دستاوردها و تجربیات شرکت‌ها و سازمان‌های برتر در زمینه به کارگیری فناوری اطلاعات از دیگر اهداف برگزارکنندگان "دومین کنفرانس مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات" است، یادآور شد: محورهای این کنفرانس تحت 2 عنوان علمی و داخلی تقسیم بندی شده است.
شرافت، سیستم‌های اطلاعات مدیریت (MIS)، مدیریت اطلاعات، تجارت الکترونیک (E-Commerce)، بازاریابی الکترونیکی (E-Marketing)، E-Strategy، دولت الکترونیکی (E-Government)، آموزش الکترونیکی (E-Learning)، برنامه‌ریزی منابع سازمانی ERP و ارتباطات بازاریابی را از عمده محورهای علمی این کنفرانس برشمرد.
وی گفت: با توجه به اهمیت مدیریت فناوری اطلاعات و بهره‌وری این موضوع نیز به همراه ICT و جهانی شدن، مدیریت دانش، مهندسی مجدد در سازمان‌ها، فناوری اطلاعات (IT) و مدیریت منابع انسانی از دیگر محورهای این کنفرانس تعیین شده است.
دبیر اجرایی کنفرانس اظهار داشت: نقش مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICTM) در مدیریت انرژی، نقش ICTM در تدوین استراتژی‌های کلان کشور و بالاخره نقش ICTM در زیرساخت‌های صنایع و معادن به عنوان محورهای داخلی این کنفرانس تعیین شده است.
شایان ذکر است، "دومین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات" توسط دانشکده مدیریت دانشگاه‌های تهران و تربیت مدرس و نیز موسسه مدیریت و توسعه ناب و با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ دانشگاه استراسبورگ فرانسه؛ انجمن‌های مدیریت ایران و شرکت‌های ایران خودرو کالاهای نفت تهران برپا می‌شود.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند، به پایگاه اینترنتی این کنفرانس به نشانی www.irictm.com مراجعه کنند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news55574.html