بازدید مدیر شبکه قرآن سیما از مجموعه سفرنامه امین و مینا
مهر , سه شنبه 2 اسفند 1384 - ساعت 12:24

مدیر شبکه قرآن سیما ظهر روز یکشنبه 30 بهمن از پشت صحنه مجموعه تلویزیونی "سفرنامه امین و مینا" بازدید کرد.

 

حسین ساری، مدیر شبکه قرآن سیما ساعت 11:30 روز یکشنبه در حالی که عوامل مجموعه تلویزیونی "سفرنامه امین و مینا" مشغول ضبط این کار بودند، از پشت صحنه کار دیدار کرد. وی در این بازدید ضمن گفت‌وگو با عوامل مجموعه بر همخوانی حال و هوا و دیالوگ‌های این مجموعه با ایام صفر تاکید کرد.
تصویربرداری مجموعه "سفرنامه امین و مینا" از چند روز پیش شروع شده و بازیگرانی چون رضا ایرانمنش، الهام پاوه‌نژاد، رضا توکلی، پرستو گلستانی، پری کربلایی، فرهاد بشارتی، مرتضی ضرابی و آرش نوذری در آن به ایفای نقش می‌پردازند.
مجموعه "سفرنامه امین و مینا" در ادامه مجموعه‌های "باغ امید" و "داستان‌های امین و مینا" که پیش از این در تلویزیون تولید و پخش شده، جزو اولین تولیدات عروسکی با مضامین قرآنی است. این مجموعه، داستان2 عروسک به نام‌های امین و مینا است که در تهران با پدر (رضا ایرانمنش) و مادر (الهام پاوه‌نژاد) زندگی می‌کنند. آنها تصمیم می‌گیرند برای تعطیلات نوروز به اصفهان بروند تا دیداری با اقوام داشته باشند.
این مجموعه در 15 قسمت برای پخش در ایام نوروز از شبکه قرآن سیما آماده می‌شود و گروه بعد از پایان تصویربرداری در تهران به اصفهان می‌روند تا مابقی این مجموعه را ضبط کنند.
کریم سربخش نویسنده و کارگردان، محمود رضایی کارگردان تلویزیونی، سیدافضل میرلوحی تهیه کننده، ناصر اسماعیل زاده، مدیر برنامه ریزی، حسین صالحیان طراح گریم، محمد اعلمی سازنده عروسک، ناصر اسماعیل‌زاده دستیار کارگردان و برنامه‌ریز، امیر افشار فوطویی مدیر روابط عمومی، بهناز مسیبی و آرام قاسمی گویندگان، مرجان نامور و اعظم صانعی عروسک گردان و جواد فلاحتیان عکاس با این پروژه همکاری دارند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news55884.html