مواضع ایران به عنوان یک نظریه حقیقی در جهان دنبال می‌شود
هموطن سلام , شنبه 13 اسفند 1384 - ساعت 22:52

احمدی نژاد گفت: این سفر به دلیل مرور بر همه روابط و تفاهم نامه‌های گذشته لازم بود و توافقات جدیدی را نیز در دستور کار قرار دادیم.

 

محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به دیدارهای خود در مالزی گفت: اکنون مواضع و دیدگاههای جمهوری اسلامی ایران در خصوص مسائل و چالش‌های جهانی، راه خود را یافته و اکنون در بین نخبگان جهان به عنوان یک نظریه جدی و حقیقی که در جهان باید دنبال شود، مطرح است.
رئیس جمهور در بدو ورود به تهران در فرودگاه مهرآباد تهران در خصوص سفر به مالزی و اهداف آن اظهار داشت: روابط ایران و مالزی روابطی گسترده، عمیق و پایدار است که در سال‌های اخیر گسترش بیشتری پیدا کرد و در همه زمینه‌ها ارتباطات خوبی برقرار و رو به توسعه است.
احمدی نژاد گفت: این سفر به دلیل مرور بر همه روابط و تفاهم نامه‌های گذشته لازم بود و توافقات جدیدی را نیز در دستور کار قرار دادیم.
رئیس جمهور سفر خود به مالزی را به دو بخش دیدارهای دولتی و غیر دولتی تقسیم کرد و گفت: در بخش دیدارهای دولتی و در دیدار با نخست وزیر و مسئولان مالزی بر تفاهم نامه‌های گذشته مروری داشتیم و در بخش تعاونی تفاهم نامه‌ای تنظیم شد و در بخش حمل و نقل و تولید مسکن نیز تفاهم نامه‌ای تنظیم و امضا شد.
احمدی نژاد افزود: بانک توسعه صادرات نیز برای تضمین صادرات و سرمایه گذاری‌های طرفینی تفاهم نامه‌ای با طرف مالزیایی امضا کرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news56938.html