عضو کميسيون برنامه بودجه: سرمايه هاي ايرانيان به کشورهاي همسايه سرازير مي شود
آنا , شنبه 2 ارديبهشت 1385 - ساعت 12:48

کسري بودجه دولت را مي توان يکي از عوامل بازدارنده توسعه اقتصادي مطرح کرد که به شکل دور باطل اقتصاد را در تنگنا قرار مي دهد.

 

به دليل استقبال بي نظير کشورهاي همسايه و فراهم کردن زمينه هاي مناسب توليد سرمايه گذاري هاي کلاني از سوي دارندگان و پول سرمايه داخلي در اين کشورها انجام شده است. مهندس اصغر گرانمايه پور ضمن اعلام اين مطلب گفت: در حال حاضر هزاران شرکت خصوصي توليدي در اين کشورها توسط ايرانيان به ثبت رسيده که نشانگر وجود ده ها هزار ميليارد دلار سرمايه ايرانيان است. که به خاطر استقبال از آنها و عدم شرايط مناسب در داخل به اين کشورها سوق داده شده است.
وي در ادامه با اشاره به اينکه کسري بودجه در شرايطي بروز مي کند که منابع درآمدي که براي بودجه پيش بني شده، تأمين نشود، يا هزينه هايي که براي يکسال در نظر گرفته شود بيش از ميزان پيش بيني شده باشد گفت: معمولاً در شرايطي مدت زماني از اجراي بودجه مصوب مي گذرد کسري خودش را نشان مي دهد که انظباط مالي بيشتر دولت مي تواند جلوي تحقق کسري بودجه را بگيرد.
گرانمايه پور در ادامه گفت: کسري بودجه دولت را مي توان يکي از عوامل بازدارنده توسعه اقتصادي مطرح کرد که به شکل دور باطل اقتصاد را در تنگنا قرار مي دهد که توجه به عوامل ايجاد کننده کسري بودجه و کاهش بار ملي تحميلي بر دولت در اين زمينه مي تواند نقش مهمي داشته باشد. 121




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news59062.html