فيلم كمدي و علمي_تخيلي «آشناها» محصول كمپاني فيلمسازي «فوكس قرن بيستم»، كه پروژه سنگين و گرانقيمتي محسوب ميشود در همان مرحله پيش توليد متوقف شد.
فيملبرداري اين فيلم قرار بود كه از يازدهم ژوئن آغاز شود ولي در پي آماده نبودن كامل پروژه و تداخل آن با پروژههاي آينده «استيلر» و «كري» به زماني در سال آينده موكول شد.
استوديوي «فوكس» گفت: بر اساس برنامه ريزي انجام شده، ساخت فيلم «آشناها» تا زماني نامشخص طي سال آينده ميلادي به تاخير خواهد افتاد.
اين استوديو افزود: اين فيلم كه كارگرداني آنرا «جي روآچ» به عهده خواهد داشت، براي مراحل بعدي نياز به تجهيزات و آمادگي بيشتر دارد.
اين فيلم 112 ميليون دلاري نگاهي پيشروانه به جامعه آينده است. در اين جامعه كه مردانش تبديل مشاينهايي كاملا بدون احساس شدهاند و به صورت كلوني زندگي ميكنند، همه امور جامعه بدست زنان آن جامعه اداره ميشود و داستان فيلم حول دو مرد ميچرخد كه به جامعه بازميگردند و درباره از بين رفتن معناي «مردانگي» به مطالعه و تحقيق ميپردازند.
|