قتل عام روستائیان در چاد
واحد مرکزی خبر , جمعه 5 خرداد 1385 - ساعت 20:49

براساس این گزارش 118 روستایی کشته شدند و از آمار زخمی شدگان اطلا‌ع دقیقی در دست نیست.

 

منابع خبری از قتل عام بیش از یکصد غیرنظامی در چاد خبر دادند .
یک گروه ناظر حقوق بشر دیروز پنجشنبه در گزارش جدید خود ادعا کرد شبه‌نظامیان گروه شورشی " جنجوید " در منطقه " دارفور " با همکاری نیروهای شورشی چاد به تازگی به چند روستا در غرب چاد حمله کرده‌اند که در این حمله بیش از 100 نفر غیر نظامی را کشته‌اند .
به گزارش خبرگزاری فرانسه ,تاکیر امبود رئیس گروه حقوق بشر آفریقا با تایید این خبر گفت: براساس این گزارش که با استناد به‌اظهارات شاهدان و بازماندگان این حمله تهیه شده است ,شورشیان جنجاوید در روزهای 12 و 13 آوریل پس از غارت اموال روستائیان آنان را پس از جمع کردن در مرکز روستا قتل عام کردند .
براساس این گزارش 118 روستایی کشته شدند و از آمار زخمی شدگان اطلا‌ع دقیقی در دست نیست.
تاکیر امبود گفت: شبه نظامیان سودان به تدریج نفوذ خود را در داخل خاک چاد بیشتر می‌کنند و روستاهای این کشور را در مناطق مرزی هدف حملا‌ت خود قرار می‌دهند و به غارت این روستاها می پردازند.
تاکیرامبود در خاتمه تاکید کرد :غیر نظامیان ساکن در مناطق مرزی چاد و سودان باید در حمایت و حفاظت قرار بگیرند .




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news60945.html