می دونيد که سرچشمه ویروس ایدز در کدام کشور بوده است؟
شنبه 13 خرداد 1385 - ساعت 22:39

ویروس موسوم به SIV پیش ماده ویروس ایدز است اما این پیش‌ماده در حیوانات پیدا شده است و تحقیقات منبع طبیعی این ویروس را پیدا کرده است.

 

پس از تحقیقات فراوان در مورد ویروس ایدز مشخص شد سرچشمه ویروس ایدز از شامپانزه‌های وحشی موجود در کناره جنوب کامرون است.
این تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که در معرض این شامپانزه‌های وحشی زندگی می‌کرده‌اند، این شامپانزه‌ها که حاوی ویروس ایدز بوده را کشته‌اند و پس از خوردن گوشت آنها به بیماری ایدز مبتلا شده اند.
قابل توجه است ویروس موسوم به SIV پیش ماده ویروس ایدز است اما این پیش‌ماده در حیوانات بسیار کمی پیدا شده است و تحقیقات اخیر منبع طبیعی این ویروس را پیدا کرده است.
به منظور حل معمای ایدز گروهی از محققان به جنگل فرستاده شدند و 1300 نمونه مختلف از مدفوع تازه میمونها را جمع‌آوری کردند و همچنین دانشمندان بر طبق اطلاعات گذشته می دانستند که انسان‌ها پیش ماده SIV را ندارند. پس از انجام آزمایشاتی بر روی مدفوع ها در حالی که به دنبال ویروس SIV بودند دریافتند که این پیش ماده در شامپانزه های وحشی موجود در جنوب کامرون وجود دارد و این ماده تا حدود 35 درصد در مدفوع آنها موجود بود و در موجودات دیگر موجود نبود.
اولین قربانی ویروس ایدز مردی از کینشاسا در نزدیکی کونگو و در سال 1959 بوده است که با وجود اینکه در آن هنگام ویروس ایدز کشف نشده بود خون آن مرد به عنوان آزمایش ذخیره شده بود و هم اکنون چهل میلیون نفر از مردم جهان آلوده به ویروس ایدز هستند که 25 میلیون نفر از آنها قربانی این ویروس شده اند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news61403.html