امام جمعه موقت تهران گفت:اصل قضیه غنیسازی قابل اغماض نیست و باید غنی سازی بین 3 و نیم تا 5 درصد داشته باشیم و غربیها ناچارند که این موضوع را بپذیرند .
آیت الله احمد جنتی در خطبهدوم نماز جمعه تهرانافزود: مذاکره بهقوت خود باقی است و کسی از مذاکره مضایقه نمی کند و اگر ابهامی وجود دارد رفع ابهام خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه رهبر و همه سران و کسانی که در اداره کشور نقشی دارند هیچ کدام راضی نیستند از مواضع به حقمان عقب نشینی کنیم گفت:این حق را شما ملت ایران به دست خواهید آورد و تجربه تاریخی ما نشانداده هرکجا ایستادگی کردیم موفق شدیم وهر کجا نیایستادیم شکست خوردیم بنابراین بر این موضوع نیز پافشاری می کنیم.
دبیر شورای نگهبان در ادامه افزود: استقامت و استحکام در مقابله بادسیسه ها به حدی موثر بود که توانستیم دشمن را در موضوع هستهای واداربه عقب نشینی کنیم ولی الان می خواهند ما را از امتیازات آن بی بهرهکنند.
وی به سخنان مقام معظم رهبری در 14 خرداد امسالاشاره کرد و گفت:4 نکته مهم از جمله تقویت ایمان , عدالت و سعی در تحقق آن , توسعه علمی و وحدت در سخنان رهبر معظم انقلاب به چشم می خورد که باید همه ما به آن توجه خاص نشان دهیم .
آیت الله جنتی در ادامه افزود:امروز دشمن ایجاد تفرقه را دردستور کارخود قرار داده است که باید تلاش کنیم ابزار کار دشمن نشویم.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به هفته محیط زیست , توجه به محیط زیست را بسیار مهم دانست.
امام جمعه موقت تهران همچنین در خطبهاول نماز ضمن دعوت همگان به تقوی الهی گفت: اگر تقوا در زندگی هر انسانی باشد دل او نورانی می شود و گرنه در ظلمات به سرخواهد برد که این دو صفت نورانی و ظلمات پس از مرگ آشکارتر می شود .
|