پدر و پسر در تهران نو زنده به گور شدند
ایسکانیوز , سه شنبه 23 خرداد 1385 - ساعت 23:16

76 حادثه تلخ طی 24 ساعت گذشته در تهران سه شهروند را به کام مرگ کشید و شش نفر را به بیمارستان فرستاد.

 

در جریان حوادث شبانه روز گذشته دو کارگر 32 و 65 ساله به نام‌های جواد و حسین باقریان که پسر و پدر بودند هنگام تخریب یک ساختمان قدیمی به خاطر رعایت نکردن اصول ایمنی زنده به گور شدند و جان باختند.
امدادگران ایستگاه‌های 60 و 11 آتش نشانی تهران با بیرون کشیدن جنازه‌ها، آنها را به پلیس تحویل دادند. این حادثه مرگبار ساعت 30/11 بامداد روز گذشته در تهران نو، - میدان چایچی - رقم خورد.
همچنین در ساندویچی فروشی بازارچه صدف اقدسیه مرد 23 ساله‌ای به نام ظهراب نعمتی بر اثر گاز گرفتگی جان سپرد. سه برادر نیز حین تعمیر خودروی سواری خود در میدان سرو، - خیابان آسمان 4 – به شدت سوختند . این حادثه ساعت 19 دوشنبه بر اثر روشن کردن شمع زیر خودروی پیکان شماره 218 ب 45 ایران 11 به منظور تعمیر شیلنگ بنزین شکل گرفت، ماموران آتش نشانی تهران در طول شب و روز گذشته موفق به مهار شعله‌های سرکش در 12 ساختمان مسکونی، 8 منطقه از معابر شهری، 6 وسیله نقلیه، 5 مغازه، یک واحد صنعتی و ... شدند.
همچنین امدادگران این سازمان با حضور در محل 23 حادثه مختلف امدادرسانی 5 برخورد رانندگی، 4 مورد آب گرفتگی ساختمان‌ها و ... را برعهده گرفتند و توانستند 5 شهروند را نجات دهند آمار آتش سوزی‌ها و حوادث 24 ساعت گذشته در مقیاس با یکروز پیش افزایش چشمگیری یافته و از 38 مورد به 61 مورد رسیده است، مجموعا 498 آتش نشان با استفاده از 152 خودروی ویژه در 36 ساعت و 45 دقیقه به عملیات مهار پرداختند که به آنان خسته نباشید می‌گوییم.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news61971.html