150 هزار مهمان در یک جشن عروسی
ایسکانیوز , يكشنبه 4 تير 1385 - ساعت 00:45

ماهاتو پس از خواستگاری از یک دختر روستایی، 150 هزار نفر را به جشن عروسی اش دعوت کرد.

 

سادش ماهاتوکه از مسوولان علی رتبه ایالت چرخند هند است پس از خواستگاری از یک دختر روستایی، 150 هزار نفر را به جشن عروسی اش دعوت کرد.
عروس خانم که در دیمبودیه – 75 کیلومتری جنوب رانچی – زندگی می کند دانشجوی سال آخر حقوق در بمبئی است و سادش طی سه هفته مسیر روستای مورد نظر تا شهر را آسفالت و به کلی آباد کرد تا به راحتی به خانه همسرش برسد. مرد عاشق که مشاور وزیر راه هند نیز هست به رسم یک سنت دیرینه در چادر با دختر دیمبودیه ای پیمان مقدس بست و 150 هزار نفر یعنی تمامی اهالی این روستا و اطراف را به جشن دعوت کرد. البته این مراسم در چادر ضد گلوله و تحت تدابیر شدید امنیتی برگزار شد تا هیچ خطری سادش و همسرش را تهدید نکند.
اهالی دیمبودیه که تا چند هفته پیش حتی برق و آب لوله کشی نداشتند حالا به نان و نوایی رسیده‌اند و البته خوابش را هم نمی دیدند که جاده آسفالت، 80 دکل برق و ... به یکباره دهاتشان را آباد کند و قیمت ملک و املاکشان چند برابر شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news62631.html