رئيس جمهوريخواه كميته نيروهاي مسلح سناي آمريكا خواستار خويشتنداري آمريكا در حمايت از اقدام نظامي رژيم صهيونيستي عليه لبنان شد.
سناتور «جان وارنر» با انتشار بيانيهاي در روز جمعه از دولت بوش خواست «بسيار با دقت فكر كند واكنش غيرعادي اسرائيل چگونه ميتواند بر عمليات ما در عراق و تلاشهاي ديپلماتيك مشترك ما براي حل مسئله هستهاي ايران تاثير بگذارد.»
وي هشدار داد: «اكنون زمان بسيار حساسي براي آمريكا در خاورميانه است و اقدامات اسرائيل قطعا فراتر از لبنان و غزه تاثيرگذار خواهد بود.»
از زمان تهاجم گسترده نيروهاي رژيم صهيونيستي به خاك لبنان كه از سه روز پيش آغاز شده است تاكنون 70 تن شهيد و بيش از 200 نفر زخمي شدهاند.
در شرايطي كه تداوم حملات رژيم صهيونيستي به فلسطين و لبنان خشم جهانيان را برانگيخته است، آمريكا روز گذشته قطعنامه تدوين شده از سوي كشورهاي عربي در شوراي امنيت عليه اسرائيل را كه در آن از اين رژيم خواسته شده بود تهاجم نظامي به نوار غزه را متوقف كند، وتو كرد.
در پيشنويس اين قطعنامه كه با حمايت قطر به نمايندگي از كشورهاي عربي ارايه شده بود، رژيم صهيونيستي در استفاده بيش از حد از زور كه جان غيرنظاميان فلسطيني را به خطر مياندازد، مقصر اعلام شده و از اين رژيم خواسته شده است نيروهايش را از نوار غزه خارج كند.
با اين حال، آمريكا تنها كشوري بود كه در رايگيري روز گذشته در شوراي امنيت به اين قطعنامه راي منفي داد. 10 كشور از 15 كشور عضو شوراي امنيت به اين قطعنامه راي مثبت دادند و دانمارك، انگليس، پرو و اسلواكي به آن راي ممتنع دادند.
|