شوهر عصبانی،‌ چشم زنش را با هویج کور کرد
ایسکانیوز , چهارشنبه 28 تير 1385 - ساعت 22:32

تلاش پزشکان آمریکایی برای برگرداندن بینایی چشم زنی که شوهرش به دنبال مشاجره خانوادگی با هویج به چشمش کوبید بی نتیجه ماند.

 

تلاش پزشکان آمریکایی برای برگرداندن بینایی چشم زنی که شوهرش به دنبال مشاجره خانوادگی با هویج به چشمش کوبید بی نتیجه ماند.
این زن 45 ساله که پاملا نام دارد و در شهر مونروی آمریکا زندگی می‌کند دیروز در آشپزخانه، سرگرم تهیه عصرانه برای شوهرش رودریک وس بود که مرد، خسته از یک روز کاری طاقت فرسا به خانه برگشت.
شوهر 47 ساله که انگار به دنبال بهانه‌ای برای دعوا با همسرش بود باملا را به خاطر صدای بلند رادیو به باد انتقاد گرفت. این مساله، زمینه سازی دعوای پرسر و صدای خانوادگی شد و رودریک ناگهان با هویج به چشم چپ زنش کوبید. پاملا در یک آن، همه جا را تیره و تار دید و دقایقی بعد به بیمارستان چشم پزشکی مونرو انتقال یافت. گزارش ایسکانیوز می‌افزاید: این زن نگون بخت بلافاصله تحت جراحی شش ساعته قرار گرفت اما تلاش پزشکان بی نتیجه ماند و چشم پاملا برای همیشه کور ماند. همچنین رودریک از سوی پلیس دستگیر و زندانی شد تا پس از تکمیل تحقیقات، محاکمه شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news64048.html