کریمی راد در پاکستان
هموطن سلام , جمعه 20 مرداد 1385 - ساعت 19:10

کریمی راد در این سفر چهار روزه علا‌وه بر شرکت در چند نشست کاری , با دیگرمقامات این کشور دیدار و گفتگو خواهد کرد.

 

وزیر دادگستری جمهوری اسلا‌می ایران برای شرکت در پنجاهمین سالگرد تاسیس دستگاه قضایی پاکستان , بامداد امروز " جمعه " وارد این کشور شد .
کریمی راد در این سفر چهار روزه علا‌وه بر شرکت در چند نشست کاری , با دیگرمقامات این کشور دیدار و گفتگو خواهد کرد.
وزیر دادگستری جمهوری اسلا‌می ایران گفت: در این سفر با مقامات ارشد قضایی پاکستان در جهت گسترش‌, توسعه و تقویت این بخش میان دو کشور گفتگو خواهیم کرد.
وی افزود: جمهوری اسلا‌می ایران با پاکستان قرارداد استرداد مجرمین را در سال 1339 امضا کرده است و آمادگی داریم در این زمینه بر تقویت همکاریها افزوده شود.
در نشست پنجاهمین سالگرد تاسیس دستگاه قضایی پاکستان‌, حدود 25 نفر شامل چند وزیر و قاضی عالی از کشورهای مختلف شرکت دارند.
این نشست عصر جمعه با سخنرانی "شوکت عزیز" نخست وزیر پاکستان گشایش می یابد .




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news65379.html