دستگيری مردي كه هفتصد گرم‌ هروئين‌ در معده‌ اش‌ بود
جام جم آنلاين , سه شنبه 31 مرداد 1385 - ساعت 17:22

اين مرد آفريقايي كه هويت او مشخص نشده است گويا در قبال دو هزار دلار ، ‌ هفتصد گرم‌ هروئين‌ را در بسته‌هاي‌ کوچک‌ بلعيده‌ بود‌.

 

مردي كه هفتصد گرم هروئين را بليعده بود تا بتواند آنها را دور از چشم ماموران مبارزه با مواد مخدر چين وارد اين كشور كند در فرودگاه پكن دستگير شد.
به گزارش خبرگزاري شين هوا ، ماموران‌ امنيتي‌ فرودگاه‌ پکن‌ اين مرد افريقايي تبار‌ را كه به خاطر همراه نداشتن چمدان به او مظنون شده بودند او را متوقف كرده و پس از بررسي با دستگاه اشعه ايكس متوجه شدند كه وي يك قاچاقچي مواد مخدر است.
اين مرد آفريقايي كه هويت او مشخص نشده است گويا در قبال دو هزار دلار ، ‌ هفتصد گرم‌ هروئين‌ را در بسته‌هاي‌ کوچک‌ بلعيده‌ بود‌.
به گفته پليس پكن او سه‌ روز پيش‌ اين‌ بسته‌ها را بلعيده‌ و از ان‌ موقع غذايي‌ نخورده‌ بود.
اين‌ مرد قبلا هم‌ در قبال‌ دريافت‌ هزار و پانصد دلار ، پنجاه‌ بسته‌ هروئين‌ به‌ چين‌ قاچاق‌ کرده‌ بوده‌ است‌‌.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news66093.html