خرابی دینام دستگاه لباس شویی علاوه بر آتش کشیدن یک ساختمان مسکونی در شرق تهران، ساکنان را میان دود و آتش گرفتار کرد.
بعد از ظهر دیروز با صدای جیغ و دا د زن خانه دار، دیگر ساکنان ساختمان سه طبقه متوجه آتش سوزی در طبقه دوم این ساختمان سه طبقه شدند و بلافاصله با آتش نشانی تماس گرفتند. سپس امدادگران ایستگاه 2 آتش نشانی 14:55 یکشنبه به محل مورد نظر در میدان امام حسین (ع) ،خیابان محمدی اعزام شدند.
بیاتی، فرمانده ایستگاه 2 سازمان گفت: آتش سوزی از لباس شویی در حال کار آشپزخانه شروع شد که به علت کند سوزی طی مدت کوتاهی، دود تمامی ساختمان را فراگرفت و رفته رفته منجربه شعله وری وسرایت آتش به اطراف شد.
وی گیر کردن دینام روشن لباس شویی که منجر به ایجاد حرارت در دستگاه شده بود را علت اصلی آتش سوزی نامید. ماموران و آتش نشانان مادر و فرزندی که به سبب دود فراوان در طبقه سوم ساختمان گرفتار شده بودند از میان شعله ها نجات دادند و به محل امنی منتقل کردندبطوریکه هیچ گونه آسیبی به آنان نرسید.
گزارش ایسکانیوز می افزاید: این حادثه خسارتی افزون بر پنج میلیون ریال برجا گذاشت.
|