محکوم به مرگ، پای چوبه دار با «نی» نوای زندگی زد
ایسکانیوز , پنجشنبه 30 شهريور 1385 - ساعت 22:41

وحید 20 ساله، بامداد 28 اسفند 82 برای دزدی به فروشگاه اصغر رفت و چون با مقاومت او روبرو شد خون به پا کرد.

 

دو آدمکش که به اشد مجازات محکوم شده بودند بامداد امروز در زندان اوین به دار مجازات آویخته شدند اما دو محکوم دیگر به زندگی برگشتند.
وحید 20 ساله، بامداد 28 اسفند 82 برای دزدی به فروشگاه اصغر رفت و چون با مقاومت او روبرو شد خون به پا کرد. پسر جنایتکار در شعبه 71 دادگاه کیفری تهران پای میز محاکمه نشست،‌ جرمش را پذیرفت و از سوی قاضی عزیزمحمدی به مرگ محکوم شد.
حکم به تایید شعبه 27 دیوان عالی کشور رسید و پرونده زندگی وحید 20 ساله امروز در زندان اوین برای همیشه بسته شد.
همچنین علی اکبر 40 ساله را امروز با حکم قانون به دار آویختند. وی 10 مرداد 79 همسرش ـ منصوره ـ را با ضربه های کارد قربانی بدگمانی خود کرد و در شعبه 1157 دادگاه عمومی ـ جزایی پایتخت از جنایت خود ابراز پشیمانی نکرد. جنایتکار از سوی رییس این شعبه به مرگ محکوم شد و این با تایید شعبه 40 دیوان عالی کشور، چهارشنبه به اجرا درآمد. علی جان و سینا هم دو محکوم به مرگ هستند که امروز با تلاش مسوولان واحد صلح و سازش اجرای احکام دادسرای جنایی تهران برای پرداخت دیه از اولیای دم مهلت گرفتند و از پای چوبه دار به زندان برگشتند. گزارش ایسکانیوز می‌افزاید: سینا 18 ساله شامگاه 27 تیر 1383 بوستان بهجت آباد را به خون کشید و دوستش سیروس را به دنبال خشم آنی از پا درآورد.
وی امروز پای چوبه دار خواست نی بنوازد. سینا پس از نواختن ساز چوپان به دست و پای پدر و مادر سیروس افتاد و طلب بخشش کرد بدین ترتیب دل اولیای دم پای چوبه دار به رحم آمد و تا پرداخت دیه به محکوم جوان مهلت دادند. از سوی دیگر علی جان که شامگاه چهارشنبه سوری سال 1382 به خاطر صدای مهیب مواد منفجره با دوستانش درگیر شده بود و پرونده زندگی پسری به نام بهروز را با خون بست، به دنبال تلاش چشمگیر مسوولان اجرای احکام دادسرای جنایی و جلب رضایت اولیای دم به زندگی لبخند دوباره زد. این مجرم باید دیه قربانی را بپردازد تا سردی طناب دار را روی گردنش حس نکند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news67912.html