دستگاه قضایی بلغارستان، فاسد‌ترین
ایسکانیوز , چهارشنبه 12 مهر 1385 - ساعت 23:08

۶۳۰ فقره فساد مالی در نظام قضایی بلغارستان در سال جاری میلادی ثبت شده است که مقامات اجرایی تاکنون کار بازجویی وتفحص از ۲۶۷ مورد را به پایان رساندند.

 

بر اساس شواهد و مدارکی که در قالب یک گزارش مستند از سوی کمیسیون مبارزه با فساد بلغارستان به پارلمان این کشور ارایه شد، بیش‌ترین بخشهای آلوده به فساد مالی مربوط به دستگاه قضایی است.
۶۳۰ فقره فساد مالی در نظام قضایی بلغارستان در سال جاری میلادی ثبت شده است که مقامات اجرایی تاکنون کار بازجویی وتفحص از ۲۶۷ مورد را به پایان رساندند. همچنین بیش از ۱۰۱ مورد فساد رییسان دادگاههای این کشور محرز شده و ۹۸ شهردار و مقام شهرداری هم به عقد قرار دادهای مشکوک متهم هستند.
کمیسیون مبارزه با فساد مالی بلغارستان فاش کرد: ۲۸ گزارش با خط تلفن مستقیم درباره افشای فساد مالی در وزارت کشور ثبت شد. گزارش ایسکانیوز می‌افزاید: این در حالی بود که افشای فساد مالی در بخش بهداشت بلغارستان ۲۰ مورد بوده است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news68733.html