کشف محموله افیونی جاسازی شده در مخزن‌های آتش نشانی با کمک سگ‌های پلیس
ایسکانیوز , شنبه 29 مهر 1385 - ساعت 15:44

افسران مبارزه با مواد مخدر ، دیروز هنگام گشتزنی درمحور بم به یکدستگاه اتوبوس ولوو – اف 12 مشکوک شدند و آنرا متوقف کردند.

 

راننده قاچاقچی اتوبوس و سه همدستش که محموله مواد افیونی را در مخزن‌های آتش نشانی جاسازی کرده بودند با هوشیاری سگ‌های پلیس زاهدان نقره داغ شدند.
افسران مبارزه با مواد مخدر زاهدان، دیروز هنگام گشتزنی درمحور بم به یکدستگاه اتوبوس ولوو – اف 12 مشکوک شدند و آنرا متوقف کردند. سپس سگ‌های تربیت شده پلیس به بوکشیدن قسمت‌های مختلف خودروی جمعی پرداختند و وقتی به دو مخزن آتش نشانی رسیدند، واق واق کردند ما موران با بررسی دقیق مخزن‌ها افزون بر 10 کیلوگرم مواد افیونی که به طور حرفه‌ای در آنها جاسازی شده بود را کشف و راننده را به همراه سه همدستش دستگیر کردند. گزارش ایسکانیوز می‌افزاید: هم اکنون تحقیقات افشای سایر جرایم احتمالی قاچاقچیان ادامه دارد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news69688.html