چه کسی غلامرضا را کشت؟
هموطن سلام , يكشنبه 19 آذر 1385 - ساعت 23:00

پدرش در یک شرکت آسانسورسازی کار می‌کند ولی تاکنون به خانه بازنگشته. جواب تلفن را نمی‌دهد و در شرکت را هم باز نمی کند.

 

تحقیقات پلیس جنایی پایتخت برای ردیابی عامل یا عاملان جنایت مرد 60 ساله‌ای که با پیچیدن پلاستیک به دور گردنش خفه شده است آغاز شد.
دختر جوانی 3بامداد امروز هراسان به کلانتری 107 فلسطین رفت و گفت: پدرش در یک شرکت آسانسورسازی کار می‌کند ولی تاکنون به خانه بازنگشته. جواب تلفن را نمی‌دهد و در شرکت را هم باز نمی کند.
با اعلام این گزارش ماموران کلانتری بلافاصله به محل رفتند و بعد از شکستن در و ورود به ساختمان باجنازه غلامرضا 60 ساله که پلاستیک دور گردنش پیچیده شده بود روبرو شدند.
دقایقی بعد بازپرس ولی الله حسینی و کارآگاهان اداره 10 آگاهی در محل حاضر شدند و جنازه با دستور قضایی به پزشکی قانونی انتقال یافت. گزارش ایسکانیوز می‌افزاید: با توجه به شواهد و به هم ریختگی وسایل ساختمان دستبرد از شرکت به عنوان اصلی‌ترین فرضیه قوت گرفت و تحقیقات جامع‌تر برای ردیابی و دستگیری عامل یا عاملان جنایت در دستور کار ماموران دایره 100 آگاهی مرکز قرار گرفت.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news73063.html