پدر «زهره» نامزد او را بدجوری کشت
هموطن سلام , چهارشنبه 22 آذر 1385 - ساعت 23:31

مردی که نامزد دخترش را قربانی اختلاف خانوادگی کرد دستگیر شد و امروز در دادسرای جنایی تهران به تشریح جزییات جنایت پرداخت.

 

مردی که نامزد دخترش را قربانی اختلاف خانوادگی کرد دستگیر شد و امروز در دادسرای جنایی تهران به تشریح جزییات جنایت پرداخت.
دیشب زنگ تلفن کلانتری 102 پاسداران به صدا در آمد و خبر رسید مرد 37 ساله‌ای به نام ابوتراب با ضربه‌های مهیب کارد به خون غلتیده و به دنبال انتقال به بیمارستان شهدای تجریش جان باخته است.
بنابراین بازپرس حسین اصغرزاده – کشیک دادسرای جنایی پایتخت – به همراه پلیس دایره 10 آگاهی بیمارستان رفتند و پس از تحقیق مقدماتی دستور انتقال جنازه به پزشکی قانونی صادر شد.
شواهد نشان می‌داد شامگاه سه‌شنبه ابوتراب وقتی برای تعیین روز عقد خانه پدر دختر مورد علاقه‌اش در خیابان هروی رفت با عزیز 55 ساله درگیر شد و پس از شدت دعوا بر اثر برخورد ضربه کارد او به سفید رانش کشته شد.
در پی دست آمدن کلید جنایت، عزیز خیلی زود با تلاش کارآگاهان دستگیر شد و امروز به دادسرای جنایی تهران انتقال یافت. عزیز امروز در بازجویی‌ها به بازپرس حسین اصغرزاده – رییس شعبه دوم دادسرای جنایی پایتخت – گفت: ابوتراب قرار بود دامادم شود و دیشب برای تعیین تاریخ عقد و عروسی به خانه‌ام آمد اما همان موقع زنگ موبایل دخترم زهره به صدا درآمد و ابوتراب به او پرخاش کرد. مرد بدبین با عصبانیت به دخترم می‌گفت چه کسی این موقع شب با توتماس گرفته است؟! زهره عصبانی شد و گوشی را به زمین کوبید. من هم کنترلم رااز دست دادم، به آشپزخانه رفتم؛ چاقو به دست گرفتم، سراغ ابوتراب رفتم و گفتم تمام کنید.
مجرم سالخورده ادامه داد: ابوتراب اما همچنان ناسزا می‌گفت و من چند ضربه با چاقو به پایش زدم اما باور کنید نمی‌خواستم او را بکشم. همه چیز در یک لحظه بر اثر خشم آنی اتفاق افتاد و حالا بشدت پشیمانم. گزارش ایسکانیوز حاکی است: عزیز در پایان بازجویی قضایی بازداشت موقت شد تا پس از تکمیل تحقیق‌ها و بازسازی صحنه جنایت، کیفرخواست پرونده‌اش صادر شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news73324.html