11 سال زندان به جرم کاردآجین کردن پزشک
ایسکانیوز , شنبه 25 آذر 1385 - ساعت 23:21

شاکی این پرونده، پزشکی اهل تهران است که 7 سال پیش در یکی از روستاهای رودان هرمزگان خدمت می‌کرد.

 

با تایید حکم شعبه 106 دادگاه جزایی- بندرعباس در شعبه اول دادگاه تجدید نظر هرمزگان «خ.ف» به جرم دستبرد مقرون به آزار، ضرب و جرح و تهدید به آدمکشی به 11 سال زندان و 124 ضربه شلاق محکوم شد.
شاکی این پرونده، پزشکی اهل تهران است که 7 سال پیش در یکی از روستاهای رودان هرمزگان خدمت می‌کرد.
«خ- ف» به همراه همدستش به مطب این پزشک رفت و گواهی پزشکی پزشک اما عنوان کرد ساعت دیگری مراجعه کنند که تبهکاران با حمله، او را به شدت زخمی کردند. سپس با شکایت پزشک، مجرمان دستگیر و محکوم به دیه ‌شدند.
پس از این ماجرا آنان همواره کینه شتری در دل داشتند و پزشک را به منظور انتقام‌جوئی هر از گاهی مورد آزار قرار می‌دادند. تبهکاران سال گذشته در ساعات پایانی شب، این پزشک را در یک کوچه بندرعباس غافلگیر کردند و پس از ضرب و شتم شدید با چاقو، کیف دستی او که حاوی 4 میلیون ریال پول نقد و مدارک بود را دزدیدند. یکی از جانیان کینه‌جو در فاصله‌ای کوتاه دستگیر و همدستش متواری شد. گزارش ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی قوه قضاییه می افزاید، پس از صدور کیفرخواست در دادسرا، پرونده به شعبه 106 دادگاه جزائی بندرعباس فرستاده شد. قاضی با شنیدن اظهارات شاکی، شهادت شاهدان و دفاع بی‌اساس مجرم ردیف نخست، او را به خاطر دزدی به 10 سال زندان و 74 ضربه شلاق محکوم کرد.
همچنین قاضی درباره ضرب و جرح که طی آن شاکی از ناحیه بازو، پیشانی، شکم و گردن به شدت آسیب دید به یک میلیون تومان دیه، 5 ماه زندان و درزمینه تهدید به 6 ماه زندان و 50 ضربه شلاق محکوم شد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news73486.html