عامل جنایت مستانه، پای میز محاکمه
ایسکانیوز , سه شنبه 28 آذر 1385 - ساعت 20:08

پرونده پسری که صاحب یک قهوه خانه را با ضربه‌های قمه از پا در آورد امروز با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری تهران فرستاده شد.

 

پرونده پسری که صاحب یک قهوه خانه را با ضربه‌های قمه از پا در آورد امروز با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری تهران فرستاده شد.
فریادهای یک مرد میانسال شامگاه 2 آبان 85 در خیابان شهید رجایی مردم را وحشت زده کرد و همان موقع پلیس در جریان جنایی خونبار قرار گرفت.
افسران دایره 10 اداره آگاهی مرکز به همراه بازپرسی کشیک جنایی پس از حضور در قربانگاه با جنازه محمد – ی 35 ساله رو به رو شدند و مشخص شد شخصی به نام رضا 21 ساله پس از نوشیدن مشروب، صاحب قهوه‌خانه را مستانه با کارد از پا درآورد.
از سوی دیگر با ناپدید شدن رضا، ردیابی و چهره‌نگاری برای دستگیری او آغاز شد تا اینکه افسران گشت آگاهی چند روز بعد به یک موتور سوار مشکوک شدند. پس از توقیف موتور و در بازرسی بدنی از متهم، یک قمه آغشته به خون به دست آمد و فاش شد رضا، همان جنایتکار تحت تعقیب است. مرد چاقو کش در بازجویی‌ها، جنایت را گردن گرفت و به تشریح جزییات ماجرا پرداخت: آن روز مشروب خوردم و به دنبال دعوای بچه‌گانه درگیر شدم. به شدت مست بودم و نمی‌دانم با چاقویی که در جیبم بود چند ضربه به مهدی زدم. گزارش ایسکانیوز می‌افزاید: پرونده رضا امروز با صدور کیفرخواست از سوی حیدری – نماینده دادستان – به دادگاه کیفری تهران فرستاده شد تا او در روزهای آینده محاکمه علنی شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news73723.html