وزير راه و ترابري: ساخت راه آهن خرمشهر، شلمچه را تا سال آينده به اتمام خواهيم رساند
اكونيوز , شنبه 16 دي 1385 - ساعت 14:03

وزير راه و ترابري در حاشيه مراسم كلنگ زني راه آهن خرمشهر به شلمچه از ساخت اين خط آهن تا پايان سال آينده خبرداد.

 

وزير راه و ترابري در حاشيه مراسم كلنگ زني راه آهن خرمشهر به شلمچه از ساخت اين خط آهن تا پايان سال آينده خبرداد. رحمتي اظهار داشت: اين خط آهن بخشي از مسير راه آهن خرمشهر به بصره است كه ضمن ارتباط منطقه اي شرق و غرب، ايران را از طريق عراق و سوريه به درياي مديترانه واروپا وصل مي كند .
وي طول اين راه آهندر خاك ايران را 16 كيلومتر اعلام كرد و افزود: هزينه ساخت اين راه آهن 5 ميليارد تومان خواهد بود كه بخشي از اعتبارات آن امسال و بخشي ديگر از بودجه سال آينده پرداخت مي شود.
رحمتي از مين روبي، انتخاب پيمانكار و آماده بودن نقشه اين مسير نيز خبرداد و گفت: اميدواريم طرف عراقي نيز با توجه به نقشه آماده و مشخصات كامل اين خط آهن سرمايه گذاري و كار ساخت را بزودي آغاز كند.
وزير راه مهمترين بخش ايجاد راه آهن خرمشهر به بصره را احداث پل بر روي شط العرب عنوان كرد وگفت: اين خط آن در مجموع 52 كيلومتر است كه 36 كيلومتر آن در خاك عراق و بعهده عراق است .
وي در پايان اضافه كرد: اين خط راه آهن در رونق خرمشهر و آبادان و خوزستان نقش ويژه اي خواهد داشت.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news74905.html