10 پژو را در پایتخت دزیدند، با سند قلابی فروختند
ایسکانیوز , يكشنبه 8 بهمن 1385 - ساعت 21:15

به دنبال افزایش دستبرد به خودروهای جدید در تهران و فروش در شهرهای اطراف، تجسس‌های افسران اداره آگاهی مرکز برای ردیابی مجرمان آغاز شد.

 

دو تبهکار حرفه‌ای که خودروهای مردم را پس از دزدیدن با سند جعلی می‌فروختند، در عملیات ضربتی پلیس تهران دستگیر شدند و به 10 فقره جرم مشابه اعتراف کردند.
به دنبال افزایش دستبرد به خودروهای جدید در تهران و فروش در شهرهای اطراف، تجسس‌های افسران اداره آگاهی مرکز برای ردیابی مجرمان آغاز شد. کارآگاهان با اطلاعاتی که از مالباختگان و خریداران خودروهای مورد نظر گرفتند به چهره‌نگاری رایانه‌ای پرداختند و سرانجام دو عضو شبکه حرفه‌ای دستبرد به نام‌های محمد و حسین که به ترتیب 40 و 45 ساله‌اند را طی عملیات ویژه دستگیر کردند.
دزدان حرفه‌ای در بازجویی‌ها اعتراف کردند خودروهای پژو را در خیابان‌های خلوت می‌دزیدند و آنها را پس از جعل سند در شهرهای مختلف می‌فروختند.
گزارش ایسکانیوز می‌افزاید: پرونده مجرمان، امروز برای رسیدگی قضایی به بازپرس توکلی – رییس شعبه پنجم دادسرای ناحیه 27 پایتخت -سپرده تا دستور قضایی لازم صادر شود.
این در حالی است که تحقیق‌های کارآگاهان به منظور کشف مخفیگاه همدستان حسین و محمد ادامه دارد




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news76214.html