تیموریان: با بولتون به لیگ قهرمانان اروپا می‌روم
فارس , شنبه 28 بهمن 1385 - ساعت 12:19

تیموریان در دیدار برگشت تیم‌های آرسنال و بولتون به مدت 83 دقیقه برای تیمش بازی كرد و نمایش قابل قبولی را به نمایش گذاشت.

 

هافبك ملی‌پوش ایرانی درباره اهداف بزرگش در لیگ برتر انگلیس گفت: می‌خواهم فصل آینده با تیم بولتون در لیگ قهرمانان اروپا بازی كنم.
آندرانیك تیموریان از حضورش در تیم بولتون ابراز رضایت كرد و گفت: در شرایط كنونی جایگاه خیلی خوبی را در تیم انگلیسی دارم و همواره یكی از بازیكنان ثابت تیم محسوب می‌شوم.
وی افزود: تا هفته بیست و هفتم در رتبه پنجم قرار داریم و برای گرفتن جواز حضورمان در لیگ قهرمانان اروپا باید سخت تلاش كنیم.
آندو تاكید كرد: هدف اصلی تمام مسئولین و بازیكنان بولتون صعود به رتبه‌های بالای جدول است بنابراین تا آخرین مسابقه برای رسیدن به هدفمان با حریفان می‌جنگیم.
بازیكن سابق ابومسلم مشهد به دیدار بعدی تیمش اشاره كرد و گفت: ما مسابقه سختی را برابر تاتنهام پیش روی داریم و از همه مهم تر این كه این دیدار در لندن برگزار می شود و تیم میزبان با حمایت هوادارانش در اندیشه كسب پیروزی است.
وی ادامه داد: امیدوارم با ارائه بازی درخشان بتوانیم تاتنهام را شكست داده و 3 امتیاز حیاتی را ذخیره كنیم .
تیموریان در باره حذف بولتون از جام حذفی انگلیس تصریح كرد: برابر آرسنال بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم، اما گل زودهنگام توپچی‌های لندنی به تیم ما شوك وارد كرد.
آندو عنوان كرد: مقابل آرسنال تا آخرین لحظه با آنها نبرد كردیم؛اما متاسفانه در وقت‌های اضافه و در دقایق 109 و 110 دروازه‌بان مان باز شد تا از راهیابی به مرحله بعدی مسابقات محروم شویم.
تیموریان در دیدار برگشت تیم‌های آرسنال و بولتون به مدت 83 دقیقه برای تیمش بازی كرد و نمایش قابل قبولی را به نمایش گذاشت.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news77387.html