پسری که در خیابان شهید محلاتی تهران خون به پا کرد و مرد جوان را کشت، امروز پای میز محاکمه نشست.
ر ابتدای رسیدگی به این پرونده که امروز در شعبه 74 دادگاه کیفری تهران، به ریاست قاضی کوه کمره ای برگزار شد، ابتدا شهریاری، نماینده دادستان به تشریح کیفرخواست پرداخت: حمیدرضا 23 ساله شامگاه 26 اردیبهشت 1383 به دنبال خشم آنی روح الله را با ضربه کارد به شکمش کشت و خیلی زود در حلقه تنگ محاصره شاهدان عینی تسلیم قانون شد.
نماینده دادستان ادامه داد: حال با توجه به اعتراف صریح، محکم و همچنین در خواست اولیای دم از محضر دادگاه برایش تقاضای اشد مجازات اسلامی دارم.
سپس پدر و مادر داغدار در جایگاه ویژه قرار گرفتند و برای قاتل پسرشان حکم مرگ خواستند.
وقتی حمیدرضا رو به روی پنج قاضی شعبه 74 ایستاد جرمش را پذیرفت و گفت: آن شب از سرکار برگشته و سرخیابان ایستاده بودم، روح الله که از مسجد باز می گشت به من اعتراض کرد و خواست تا هر چه زودتر آنجا را ترک کنم. درگیری ما بالا گرفت که با میانجیگری پدرم دعوا فیصله یافت.
مجرم جوان ادامه داد: من به خانه برگشتم که صدای داد و فریاد شنیدم و به گمان اینکه روح الله با پدرم درگیر شده، یک کارد برداشتم و جلوی در رفتم.
حمید رضا که به شدت می گریست ادامه داد، باور کنید قصد کشتن روح الله را نداشتم، نمی دانم چطور شد که دستم به خونش آغشته شد.
با پایان حرفهای آدمکش جوان، قاضی کوه کمره ای و چهار مستشارش وارد شور شدند تا به انشای رای بپردازند. |