درخشش بی سابقه بریتنی اسپیرز
هموطن سلام , چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386 - ساعت 18:23

بعضی ها بر این باورند که بریتنی در طول اجرای این کنسرت تنها تظاهر به خواندن کرده است تا بتواند بر اعصاب خود غلبه کند و اعتماد به نفسش را به دست آورد.

 

هموطن آنلاین _ بریتنی اسپیرز بالاخره بعد از گذشت سه سال ، شب گذشته بر روی صحنه رفت و به اجرای چندین ترانه پرداخت.
بعضی ها بر این باورند که بریتنی در طول اجرای این کنسرت تنها تظاهر به خواندن کرده است تا بتواند بر اعصاب خود غلبه کند و اعتماد به نفسش را به دست آورد.
او در این جشن کت چرمی، پوتین و لباس صورتی به تن کرده بود. بریتنی در ابتدا 5 ترانه قدیمی خود را برای مردم اجرا کرد.
تماشاچیان که گوش تا گوش در کنار سن نشسته بودند بسیار تحت تاثیر اجرای بریتنی قرار گرفتند و از این که 125 دلار پول بلیط آنها به هدر نرفته بود ابراز خوشحالی می کردند.
یکی از تماشاچیان که از سانفرانسیسکو تنها برای حضور در این کنسرت آمده بود بیان داشت :" به نظر می رسید بریتنی در تمام آهنگهای خود مشغول لب زدن بوده است. با این وجود کار او فوق تصور بود و از این که این همه راه را بیخود به اینجا نیامده ام بسیار خوشحالم."




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news80368.html