استقبال مردم از فيلم جنجال‌برانگيز مايكل مور
فارس , يكشنبه 30 ارديبهشت 1386 - ساعت 10:51

شصتمين جشنواره فيلم كن كه از چهارشنبه گذشته افتتاح شده، تا 6 خرداد ادامه خواهد داشت.

 

فيلم «سيكو» به كارگرداني «مايكل مور» كه روز گذشته علي‌رغم مخالفت‌هاي دولت آمريكا در جشنواره فيلم كن به نمايش درآمد، با استقبال بسيار گرم مردم روبرو شد.
پس از آنكه فيلم جنجال برانگيز «سيكو» در تماشاخانه بزرگ «لومير»، سالن نمايش اصلي جشنواره كن، به نمايش درآمد، بيش از دو هزار نفر از مردم با صداي بلند از تماشاي اين فيلم ابراز خشنودي كردند.
«مايكل مور»، پس از اكران اين فيلم در برابر منتقدان و روزنامه‌نگاران حاضر شد و گفت: مي‌دانم زمانيكه به آمريكا بازگردم چه طوفان بزرگي در انتظار من است.
مور در فيلم «سيكو» به شدت سيستم حاكم بر نظام بهداشتي و بيمه آمريكا را مورد نقد قرار داده است.
مور درباره موضوع فيلم خود به روزنامه‌نگاران گفت: در اين باب حتي بيشتر از اينها حرف براي گفتن است زيرا موضوعي است كه عده بسيار زيادي از مردم را تحت تاثير قرار مي‌دهد. اين موضوع واقعا فاجعه‌اي است، چرا بيش از 50 ميليون آمريكايي بايد از خدمات بهداشتي محروم باشند، اين آمريكا نيست.
وي افزود: حقيقتا سعي شده تا فيلم «سيكو» بيش از مستندهاي «بولينگ براي كلمباين» و «فارنهايت 11/9» پرشورتر و تاثيرگذارتر باشد.
فيلم «سيكو» تا اواخر ماه ژوئن در سطح جهاني اكران نخواهد شد.
شصتمين جشنواره فيلم كن كه از چهارشنبه گذشته افتتاح شده، تا 6 خرداد ادامه خواهد داشت.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news81453.html