صبا، درخشنده و الماسي راهي عراق مي‌شوند
فارس , سه شنبه 8 خرداد 1386 - ساعت 13:45

فرهاد صبا، پوران درخشنده و جهانگير الماسي براي تدريس و آموزش سينما به سليمانه عراق مي‌روند.

 

فرهاد صبا، پوران درخشنده و جهانگير الماسي براي تدريس و آموزش سينما به سليمانه عراق مي‌روند.
فرهاد صبا فيلمبردار و كارگردان سينما به خبرنگار سينمايي فارس در اين زمينه گفت: اواخر هفته آينده به اتفاق خانم پوران درخشنده و جهانگير الماسي به سليمانه كردستان مي‌رويم تا در كلاس‌هاي آموزشي سينمايي براي دانشجويان كرد تدريس كنيم.
صبا افزود: اين كلاس‌ها توسط كمپاني مركز سينمايي وابسته به وزارت روشن بيري كردستان برگزار مي‌شود، اين مركز همانند بنياد سينمايي فارابي در كردستان عمل مي‌كند.
اين فيلمبردار صاحب نام كشورمان تدريس براي دانشجويان كرد را نقطه عطفي در زندگي حرفه‌اي‌اش خواند و ادامه داد: اين كار نقطه عطفي است كه در زندگي حرفه‌اي‌ام به انجام مي‌رسانم تا تجربياتم را به دوستداران هنر سينما منتقل كنم.
صبا درباره وضعيت سينماي كردستان گفت: سينماي كردستان عراق هميشه به صورت ويديويي و فيلم كوتاه خود را نشان داده و مسئولين سينمايي آن علاقمند كه سراغ سينماي حرفه‌اي و نگاتيو بروند، از اين جهت با دعوت از سينماگران ايراني سعي در آموزش نيروهاي جوان و مستعد دارند.
اين كلاس‌هاي مقدماتي فرهاد صبا(فيلمبرداري،نورپردازي و طراحي صحنه)،پوران درخشنده (كارگرداني) و جهانگير الماسي(بازيگري) را در مدت زمان 60 ساعت تدريس مي‌كنند. با پايان اين دوره قرار است يك فيلم با همكاري دانشجويان ساخته شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news82007.html