انيميشني جديد از پنگوئن‌ها
فارس , دوشنبه 21 خرداد 1386 - ساعت 13:16

انيميشن «موج سواري» از 8 ژوئن در سطحي گسترده در آمريكا و برخي از كشورهاي جهان اكران شده و با استقبال عموم مردم روبرو شده است.

 

انيميشن كمدي «موج سواري» به كارگرداني «اش برانون» و «كريس راك» با محوريت شخصيت پنگوئن در سطح جهان اكران شد.
پس از فيلم‌هاي موفقي چون «خوش‌قدم»، «راهپيمايي پنگوئن‌ها»، «دلقك‌بازي پنگوئن‌ها» و «ماداگاسكار» كه شخصيت‌ اصلي همه آنها يك پنگوئن است، كمپاني كلمبيا نيز به سراغ يك پنگوئن رفته تا بتواند موفقيت خود را با كمك اين حيوان بامزه در گيشه محك زند.
در اين انيميشن 86 دقيقه‌اي بازيگراني چون «شيا لابيوف»، «جف بريجز»، «جيمز وودز» و «جان هدر» به جاي شخصيت‌هاي كارتوني صحبت كرده‌اند.
اين فيلم در قالب ماجراهايي جذاب، مسابقات موج سواري يك سري پنگوئن را به تصوير مي‌كشد، البته حيوانات ديگري چون مرغ، خروس، عقاب و ... نيز با حضور خود در اين فيلم بر جذابيت هر چه بيشتر آن افزوده‌اند.
انيميشن «موج سواري» از 8 ژوئن در سطحي گسترده در آمريكا و برخي از كشورهاي جهان اكران شده و با استقبال عموم مردم روبرو شده است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news82525.html