تمبر هري پاتر ركورد تمبر بيتل‌ها را شكست
ایسنا , پنجشنبه 28 تير 1386 - ساعت 09:18

شركت پست رويال‌ ميل انگليس روز گذشته يك مجموعه‌ي تمبر شامل هفت تصوير روي جلد كتاب‌هاي پرفروش هري ‌پاتر را منتشر كرد.

 

شركت پست رويال‌ ميل انگليس روز گذشته يك مجموعه‌ي تمبر شامل هفت تصوير روي جلد كتاب‌هاي پرفروش هري ‌پاتر را منتشر كرد.
در حالي‌كه سه روز تا انتشار هفتمين و آخرين قسمت از مجموعه‌ي داستان‌هاي هري پاتر مانده است، رويال‌ ميل اعلام كرد، بالغ بر ‌‌٣٤٠هزار نفر اين تمبرها را پيش‌خريد كرده‌اند، كه بر اين اساس، ركورد پيش‌خريد مجموعه‌ي تمبرهاي گروه موسيقي «بيتلز» كه ‌‌٣٠٠هزار درخواست بود، شكسته شد.
به گزارش آسوشيتدپرس،‌ رويال ميل همچنين پنج تمبر ديگر را مربوط به هري پاتر منتشر كرده، كه شامل نشان «مدرسه‌ي علوم و فنون جادوگري هاگوارتز» و چهار گروه دانش‌آموزان اين مدرسه يعني "گريفيندور"، "هافلپاف"، "ريونكلاو" و "اسلايترين" است.
هواداران هري پاتر مي‌توانند از طريق اينترنت اين تمبرها را خريداري كنند و تصاوير خودشان را در كنار اين شخصيت‌هاي پرطرفدار قرار دهند.
تمبرهاي هري‌پاتر از ماه آينده در ‌‌٤٠هزار دفتر پست در انگليس به‌فروش مي‌رسند.
در همين حال شركت پست رويال ميل پيش‌بيني كرده است، بيش از ‌‌٦٠٠هزار نسخه از كتاب جديد هري پاتر را به شهرهاي مختلف كشور ارسال خواهد كرد. اين به معناي آن است كه از هر ‌‌٤٣ خانه در انگلستان، رويال ‌ميل بايد براي تحويل كتاب به در يك خانه مراجعه كند.
از سوي ديگر، حجم پيش‌خريد هفتمين و آخرين كتاب هري ‌پاتر در سايت اينترنتي آ‌مازون به دو ميليون نسخه رسيد.
پيش‌خريد كتاب قبلي هري پاتر، يعني «شاهزاده‌ي نيمه‌اصيل» ‌‌١/٥ ميليون نسخه بود.
با اين حال، آمازون پيش‌بيني كرده است با نزديك شدن به روز انتشار اين كتاب در ‌‌٢١ جولاي، اين حجم تقاضا همچنان افزايش خواهد يافت.
تب محبوبيت هري پاتر اين روزها به سينما نيز كشيده شده و پنجمين قسمت از سري فيلم‌هاي هري‌ پاتر با نام «هري پاتر و محفل ققنوس» به فيلم پرفروش‌ سينماهاي آمريكا تبديل شده است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news84761.html