"پيرس برازنان" بازيگر هاليوودي كه در نقش جيمز باند ظاهر شده بود در جديدترين فعاليت سينمايي خود صداپيشگي "توماس موتور تانك" را برعهده ميگيرد.
واژه صداپيشگي به تازگي از سوي فرهنگستان زبان فارسي جايگزين واژه "دوبلور" شده است.
به گزارش پايگاه اينترنتي هيت اينترتينمت ، "توماس موتورتانك" يك اثر كلاسيك كودكانه است كه صداپيشگي آن بر عهده بازيگراني مانند جورج كلارين، آلك بلدويچ، مايكل براندون و مايكل انگلس است.
برازنان گفت: يكي از دلايل علاقه من به صداپيشگي در اين اثر به زمان كودكي فرزندانم باز ميگردد كه من به عنوان يك پدر همراه آنان به تماشاي فيلمهاي قبلي اين مجموعه مينشستم.
او فزود: من از اين كه فرصت صداپيشگي چنين مجموعهاي را بدست آوردهام بسيار هيجان زدهام زيرا در كنار نامهاي درخشان ديگري قرار ميگيرم و بخت آن را به دست آوردهام كه شخصيت توماس و دوستانش را به كودكان زيادي در جهان معرفي كنم.
اين بازيگر كه اكنون ۵۴سال دارد هم اكنون كار خود را براي صداپيشگي يكي از صحنههاي فيلم جديد مجموعه توماس موتور تانك با عنوان "توماس و دوستان: كشف بزرگ " آغاز كرده است.
اين اثر در سال ۲۰۰۸به شكل دي وي دي ارايه ميشود. اين مجموعه درتمام جهان پخش ميشود و مورد توجه و علاقه كودكان و نوجوانان زيادي است و به همين دليل هيجان فعايت براي صداپيشگي اين مجموعه حتي نامهاي بزرگي مانند برازنان را مقهور خود ميكند.
مجموعه توماس موتور تانك در ۱۴۰كشور جهان پخش ميشود و صداي برازنان در تمام كشورهايي كه اين مجموعه را به زبان انگليسي پخش ميكنند در نقش توماس شنيده ميشود.
|