اتصال 3800 مدرسه در ایران به اینترنت ملی
هموطن سلام , دوشنبه 28 آبان 1386 - ساعت 19:20

مراسم اتصال 3800 مدرسه به اینترنت در سراسر کشور با حضور وزرای آموزش و پرورش و ارتباطات و فناوری اطلاعات روز دوشنبه در دبیرستان دخترانه آبسال تهران برگزار شد .

 

هموطن سلام _مراسم اتصال 3800 مدرسه به اینترنت در سراسر کشور با حضور وزرای آموزش و پرورش و ارتباطات و فناوری اطلاعات روز دوشنبه در دبیرستان دخترانه آبسال تهران برگزار شد .
واحد مرکزی خبر : وزیر آموزش و پرورش در این مراسم گفت : تا چند ماه دیگر 7000 مدرسه کشور به شبکه ملی اینترنت متصل خواهد شد . محمود فرشیدی تصریح کرد : آموزش و پرورش با یک میلیون و 100 هزار کارمند (آموزگار و اداری) ، 14 میلیون و 200 هزار دانش‌آموز ، 700 منطقه آموزشی و 150 هزار واحد آموزشی دارای گستره بسیار وسیعی است و با راه اندازی این شبکه ملی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها با سرعت بیشتری به سازمان‌ها و مناطق آموزش و پرورش می‌رسد .
وی درباره دیگر ویژگی های این شبکه افزود : دانش ‌اموزان به کمک این شبکه ملی می‌توانند به منابع اموزشی و درسی از محتوای علمی وزارت اموزش و پرورش یا دیگر منابع علمی موجود دسترسی بیابند و از اطلاعات علمی که در کشور تولید می شود بهره‌مند شوند .
همچنین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این مراسم با اشاره به جمعیت 14میلیونی دانش اموزان ایرانی گفت : با راه اندازی این شبکه دانش‌آموزان بیشتر نقاط کشور می توانند به امکانات اینترنت دسترسی پیدا کنند .
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هزینه اتصال مدارس به این شبکه را 10 تا 20 هزار تومان در ماه اعلام کرد و گفت : بخش خصوصی برای اجرای این طرح همکاری خوب و موثری داشته است و امیدواریم در مدت کوتاهی همه مدارس کشور به شبکه اینترنت ملی وصل شود .
سلیمانی خاطر نشان کرد : در صورت همکاری و درخواست مدیران مدارس برای اتصال به این شبکه ، اتصال همه مدارس به این شبکه امکان‌پذیر است و در زمان کوتاهی از طریق شرکت های مخابراتی استان ها امکانات و زیر ساخت های فنی لازم فراهم خواهد شد .




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news90595.html