164 کارگر نساجی کردستان در شرف تعدیل هستند
چهارشنبه 18 شهريور 1383 - ساعت 16:02

مدیران کارخانه نساجی کردستان، با توجیه تجهیز کارخانه به تکنولوژی جدید، تقاضای تعدیل 164 کارگر خود را به اداره کل کار و کمیسیون کارگری استانداری کردستان تسلیم کرده‏اند.

 

به گزارش ایلنا، ایرج بهرام نژاد دبیر اجرایی خانه کارگر کردستان، ضمن اعلام این خبر افزود: به نظر می‏رسد که مجهز کردن کارخانه به تکنولوژی جدید، صرفا بهانه‏ای برای تعدیل نیرو بوده و گمان می رود که این واحد فعال تولیدی در شرف واگذاری به بخش خصوصی باشد؛ چرا که اگر قرار به تجهیز واحد باشد، طرح مورد نظر قبل از تعدیل نیرو باید به وزارت کار تسلیم و بعد از کارشناسی و بررسی‏های لازم توسط بازرسان و کارشناسان وزارت کار به کمیسیون کارگری ارجاع شده و در صورتی که امنیت شغلی کلیه کارگران با پیشرفت تکنولوژی به مخاطره نیافتد، با طرح تعدیل نیرو موافقت می‏شود.
وی افزود: این در حالی است که قبل از اعلام طرح، بسیاری از کارگران در شرف تعدیل هستند و پیش بینی می‏شود در آینده‏ای نزدیک به بهانه‏هایی از این دست، عده دیگری از کارگران بیکار شوند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news9131.html