استقبال نشست دوحه از پیشنهادات ایران
هموطن سلام , سه شنبه 13 آذر 1386 - ساعت 16:16

آقای احمدی نژاد گفت: جمهوری اسلامی ایران 26 سال پس از تاسیس شورای همکاری خلیج فارس نخستین بار در این شورا شرکت کرد.

 

هموطن سلام _رئیس جمهوری اسلامی ایران گفت: ضرورت های امروز و تحولاتی که در منطقه روی داده است و کارهای مشترکی که باید در منطقه صورت می گرفت سبب شد تا از جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در اجلاس شورای همکاری خلیج فارس دعوت شود.
آقای احمدی نژاد پس از بازگشت از اجلاس شورای همکاری خلیج فارس در دوحه پایتخت قطر ، در فرودگاه مهرآباد به خبرنگاران گفت: جمهوری اسلامی ایران 26 سال پس از تاسیس شورای همکاری خلیج فارس نخستین بار در این شورا شرکت کرد.
وی ادامه داد: نفس حضور در این اجلاس بیانگر یک تحول و یک رویکرد جدید در همکاری های منطقه بسیار حساس خلیج فارس است.
رئیس جمهور با اشاره به مباحث مطرح شده در اجلاس شورای همکاری خلیج فارس گفت: پیشنهادات جامع و سازنده ای از سوی جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس مطرح شد که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.
آقای احمدی نژاد با اشاره به حضور خود در مراسم گشایش این اجلاس گفت: مطابق برنامه معمول اجلاس شورای همکاری خلیج فارس با سخنرانی رئیس اجلاس که میزبان اجلاس نیز است مراسم افتتاحیه پایان می یابد اما در این نشست پس از سخنرانی میزبان یک فرصت برای سخنرانی نماینده جمهوری اسلامی ایران اضافه شد.
وی با اشاره به دیدار خود با رئیس دولت قطر گفت: در این دیدار درباره مسایل دوجانبه ، مسایل منطقه ای در فضایی کاملا دوستانه گفتگو شد و تصمیماتی نیز برای ادامه و توسعه همکاری ها گرفته شد.
رئیس جمهور به دیدار مفصل خود با عمرموسی دبیر کل اتحادیه عرب نیز اشاره و تصریح کرد: در این دیدار مسایل مهم منطقه از جمله مساله فلسطین ، مساله عراق و مساله همکاری های دوجانبه بین اتحادیه عرب و جمهوری اسلامی ایران مورد بحث قرار گرفت و تصمیماتی نیز اتخاذ شد.
آقای احمدی نژاد با اشاره به سایر دیدارهای خود با روسای کشورهای شرکت کننده دراین اجلاس گفت: در حاشیه اجلاس شورای همکاری خلیج فارس دیدارهای محدودی با پادشاه عربستان، امیرکویت، پادشاه بحرین و پادشاه عمان صورت گرفت و قول و قرارهایی گذاشته و کارهایی نیز انجام شد.
وی اضافه کرد : فضای جدیدی از همکاری های بسیار گسترده تر در حوزه خلیج فارس گشوده شده است و بروز و نمایش هماهنگی و همدلی بین دولت ها و ملت های منطقه خلیج فارس که حدود 30 سال برای جدایی میان آنها از سوی بدخواهان تلاش شده بود از همه مهمتر به نظر می رسد.
آقای احمدی نژاد با اشاره به کنفرانس خبری خود در این اجلاس گفت : در این نشست خبری مسائل منطقه و دنیای اسلام همچنین موضوع هسته ای ایران از سوی خبرنگاران مورد سئوال قرار گرفت و دراین موارد توضیحات لازم داده شد.
رئیس جمهور در پایان از امیرقطر که پیشنهاد شرکت جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس را مطرح کرده و هماهنگی های حضور نماینده جمهوری اسلامی ایران را انجام داده بود همچنین از سایر اعضای شورای همکاری خلیج فارس که از حضور نماینده جمهوری اسلامی ایران استقبال کردند تا زمینه همکاری و تفاهم بیشتر فراهم شود تشکر و قدردانی کرد.
آقای احمدی نژاد در سفر یک روزه به قطر علاوه بر سخنرانی در بیست و هشتمین نشست سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس ، ‌با امیر قطر ، امیر امارات عربی متحده و دبیر کل اتحادیه عرب دیدار و گفتگو کرد .
رئیس جمهوری اسلامی ایران همچنین در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران رسانه های گروهی جهان که در دوحه حضور داشتند درباره موضوع هسته ای ایران و روابط ایران با کشورهای حاشیه خلیج فارس به پرسش های خبرنگاران پاسخ گفت.
قرار بود آقای احمدی نژاد مصاحبه ای اختصاصی نیز با شبکه الجزیزه قطر داشته باشد که این مصاحبه لغو شد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news91649.html