اسكروج، بدجنس‌ترين رييس سينماي جهان
فارس , سه شنبه 11 دي 1386 - ساعت 23:25

براساس نظرسنجي‌هاي اخير، اسكروج، اين اردك پير و خسيس با آن رفتار ظالمانه‌اش در حق حسابدار خود به عنوان بدترين و بدجنس‌ترين رييس فيلم‌هاي سينمايي جهان انتخاب شد.

 

بر اساس نظر سنجي‌هاي اخير، شخصيت مشهور «اسكروج» به عنوان بدترين و بدجنس‌ترين رييس در فيلم‌هاي سينماي جهان معرفي شد.
براساس نظرسنجي‌هاي اخير، اسكروج، اين اردك پير و خسيس با آن رفتار ظالمانه‌اش در حق حسابدار خود به عنوان بدترين و بدجنس‌ترين رييس فيلم‌هاي سينمايي جهان انتخاب شد.
در اين نظر سنجي 33 درصد از مردم اسكروج را بدترين رييس و 22 درصد نيز شخصيت «ميراندا پريستلي»، طراح مد، با بازي «مريل استريپ» در فيلم كمدي «شيطان پارادا مي‌پوشد» را به عنوان بدترين رييس خيالي انتخاب كرده‌اند.
همچنين شخصيت «دارت ودر»، فرمانده گروه شر در فيلم «جنگ ستارگان» با كسب 11 درصد از آراء، در رده سوم اين جدول قرار گرفته است.
بنابراين گزارش،البته در مقابل «ديويد برنت» بيچاره، در فيلم «اداره» با كسب 8/77 درصد آراء به عنوان بهترين رييس در فيلم‌هاي سينمايي شناخته شده است.
«پيتر ماني»، رئيس سازمان خدمات مشاوره‌اي قانون استخدام، كه مسئول انجام اين تحقيقات بوده درباره اين نظر سنجي گفت: با وجود شخصيت منزجركننده و خشني چون «دارت ودر»، انتخاب «اسكروج» به عنوان بدجنس‌ترين رييس، تعجب برانگيز است، با كمي اغماض مي‌توان گفت تنها جنايت اسكروج اين بود كه در دفتر كارش بخاري نصب نكرده بود و به حسابدار خود نيز دستمزدي بسيار كم پرداخت كرد.
ماني افزود: و اما درباره ديويد برنت، اگرچه در مقابل اسكروج به عنوان بهترين رييس در ميان شخصيت‌هاي سينمايي جهان انتخاب شده ولي فكر نمي‌كنم كه من بخواهم كه او مافوق من باشد.
وي گفت: فكر مي‌كنم كه اين تحقيقات نشان دهنده اين مطلب است كه تصويري كه از رياست و مديريت توسط رسانه‌ها به تصوير كشيده مي‌شود تصويري سياه و نفرين شده‌اي است كه براساس تجربيات من، در زندگي واقعي هميشه صادق نيست.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news93357.html