پیکر علامه شهیدی به آرامگاه ابدی رفت
همو طن سلام , چهارشنبه 26 دي 1386 - ساعت 15:14

مراسم گرامیداشت و تجلیل از مقام علمی استاد علامه دکتر سید جعفر شهیدی صبح امروز در تالار دکتر افشار موسسه لغت نامه دهخدا و پیش از آغاز مراسم تشییع پیکر این دانشمند بزرگ در تهران برگزار شد.

 

مراسم گرامیداشت و تجلیل از مقام علمی استاد علامه دکتر سید جعفر شهیدی صبح امروز ( چهارشنبه ) در تالار دکتر افشار موسسه لغت نامه دهخدا و پیش از آغاز مراسم تشییع پیکر این دانشمند بزرگ در تهران برگزار شد.
در این مراسم که برخی مسئولان کشور، شخصیت های علمی و فرهنگی،همچنین استادان،محققان و مولفان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و موسسات تحقیقی و پژوهشی و شاگردان آن استاد فقید حضور داشتند ، پس از قرائت کلام الله مجید ، سخنرانانی یاد و خاطره این محقق سترگ و عالم فرزانه را گرامی داشتند .
سخنرانان ، دکتر شهیدی را یکی از مفاخر بزرگ علمی و ادبی کشور دانستند که آثار وی در حوزه فرهنگ ، ادبیات، تاریخ اسلام و دیگر شاخه ها،ماندگار و تاثیر گذار خواهد بود.
استادان و محققان،همچنین فقدان این استاد اندیشمند را خلا بزرگی در عرصه علم ، فرهنگ و فضیلت دانسته و از شاگردان و همفکران وی خواستند که مسیر علمی و تحقیقی دکتر شهیدی را ادامه دهند.
سخنرانان با اشاره به عنایت و تلاش ویژه دکتر شهیدی در معرفی ادبیات فارسی در داخل و خارج کشور و حضور علمی وی در کنفرانس های بین المللی و منطقه ای، بر پیگیری و ادامه راه علمی و ادبی آن استاد فرزانه و انتقال و گسترش فرهنگ و ادبیات پربار فارسی با تکیه بر غنای علوم و معارف اسلامی به ویژه قرآن و نهج البلاغه تاکید کردند.
پیکر دکتر سید جعفر شهیدی پس از تشییع از مقابل موسسه لغتنامه دهخدا همچنین تا لحظاتی دیگر در دانشگاه تهران بار دیگر تشییع و سپس در محوطه حرم امامزاده عبدالله در شهر ری به خاک سپرده خواهد شد .




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news94310.html